Még idén forgatni kezdik Matt Reeves The Batman filmjét!

0
588
Még idén forgatni kezdik Matt Reeves The Batman filmjét!
Még idén forgatni kezdik Matt Reeves The Batman filmjét!

Úgy tűnik alakulnak a dolgok a Matt Reeves rendezésében készülő Batman film körül. A Warner még idén nekiugrana a forgatásoknak, igaz jó eséllyel Ben Affleck nélkül!

A The Hollywood Reporter forrásai szerint még idén, 2019-ben megkezdődhetnek a Matt Reeves-féle Batman film forgatásai. A lap arról cikkezik, hogy a tervek szerint 2019 novemberében kezdenék meg a gyártást, ráadásul úgy tudják, hogy Reeves nem Ben Afflecknek adja a főszerepet, hanem egy új színészt keres a címszerepre.

Ez még nem hivatalos bejelentés, de tény, hogy a stúdiónak még van ideje arra, hogy keressen valakit a szerepre, ha nem Affleck a kiszemelt. Ez azért is érdekes, mert korábban úgy tűnt, hogy a színésznek sincs sok kedve ismét bőrgúnyát húzni – illetve lehet erősen szubjektív vélemény, de talán nem is ő minden idők legjobb választása erre a szerepre.

Persze az önálló Batman film forgatókönyvét eredetileg Ben Affleck és Chris Terrio írták meg. Egyesek szerint ez nem volt rossz, más források viszont azt állították, hogy nem véletlen, hogy a stúdió inkább Reeves-re bízta a sztorit, aki arra is lehetőséget kapott, hogy a forgatókönyvbe belekontárkodjon.

Fiatalabb Batnan és nem az alap képregénysztori lesz a történet.
Fiatalabb Batnan és nem az alap képregénysztori lesz a történet.

A sztoriról nem sokat tudni, ami biztos, hogy Reeves nem a Frank Miller-féle Year One képregényt használja alapul – ezt ő árulta el. Korábban pedig arról lehetett hallani, hogy egy fiatalabb Batmant kapunk, így aztán pláne jogosnak tűnik Affleck „lecserélése” – a stúdió viszont ezt sem erősítette meg.

Az biztos, hogy valami ütőssel kell előrukkolnia a stúdiónak, bár valljuk be, hogy azért úgy látszik végre a DC képregényfilmek is egyenesbe jönnek.

Az Aquaman hatalmas siker lett, habár hivatalos bejelentés még nem történt, de biztosra vehetjük, hogy folytatást kaphat. Illetve idén is jön két új film. Egyrészt a Shazam!, ami elég szórakoztatónak tűnik az előzetesek alapján, illetve a Joaquin Phoenix-féle Joker, ami nyilván kicsit komorabb lesz.

Úgy tűnt a Wonder Woman 2. része is befuthat novemberben, de ezt végül a Star Wars mizériát elkerülendő inkább 2020 nyarára dobta át a stúdió. Addig pedig a Birds of Prey is befut, hiszen azt 2020 elején szeretnék bemutatni. Kíváncsi várjuk a fejleményeket és a filmeket!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here