Ezeket a főgonoszokat verheti bucira Batman az új filmben!

0
381
Ezeket a főgonoszokat verheti bucira Batman az új filmben!
Ezeket a főgonoszokat verheti bucira Batman az új filmben!

Nagyon úgy tűnik, hogy Matt Reeves rendező komolyan gondolta, hogy több gonosztevővel ereszti össze Batmant az új filmjében!

Szinte infúzión csepegtetve kapjuk az újabb infókat, pletykákat és híreket az új, 2021-ben érkező Batman filmmel kapcsolatban. Az már biztos, hogy a címszereplőt Robert Pattinson alakítja, a történet és a gonosztevők sorsát illetően viszont bőven vannak még kérdőjelek.

A Geeks World Wide azonban most új értesülésekkel állt elő, amit azért egyelőre sem a stúdió, sem a rendező nem erősített meg. A portál úgy tudja, hogy Matt Reeves tényleg komolyan gondolta, amikor azt mondta, hogy több gonosztevő is szerepet kap majd a filmben. Ráadásul az oldal konkrét elképzelésekről is beszámol.

Úgy tudni, hogy Rébusz lehet az egyik ellenlábas. Őt már élőszereplős filmben is láthattuk és a rajongók régóta áhítoznak, hogy ő visszatérjen és farkasszemet nézzen Batmannel. Elképzelhető, hogy ebből tényleg lesz valami. A szerepre egy 20 és 40 év közötti férfi színészt keresnek, etnikumtól függetlenül.

Visszatérhet a vászonra Pingvin is, akit annak idején Danny DeVito alakíthatott. Erre a szerepre mondjuk Josh Gad már korábban bejelentkezett és erősen kampányol azért, hogy ő legyen a befutó, már ha tényleg igaz a hír, hogy Pingvin is a gonoszok sorát erősítheti.

A Macskanő is azon karakterek közé tartozik, akit már láttunk a vásznon is. Erre a szerepre egy 20 és 30 év közötti hölgyet keresnek. Nagyon úgy tűnik, hogy Reeves ezen a téren is erős fiatalítást szeretne.

Végül pedig Firefly nevét említik. Az ő szerepe és feltűnése azért is lehet érdekes, mert vele viszont még korábban nem találkozhattunk a vásznon. Ráadásul talán Firefly nem is a legnépszerűbb bűnöző Gothamben. Na, persze pont ezért lehet tökéletes választás. Egy high-tech cuccokkal felfegyverzett fickóról van szó, a szerepre pedig 20-30 év közötti színészt keres a stúdió.

Valamint a Geeks World Wide hozzáteszi azt is, hogy ők is úgy értesültek, az új Batman egy nyomozós feelinggel bíró alkotás lesz, ami egy kis noir fűszerezést is kap és a ’90-es években játszódhat a történet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here