A Fekete Özvegy lehet a Marvel első korhatáros filmje?!

0
689
A Fekete Özvegy lehet a Marvel első korhatáros filmje?!
A Fekete Özvegy lehet a Marvel első korhatáros filmje?!

A legújabb pletykák szerint a Disney meglépi azt, amire a legkevésbé számítottunk: korhatáros filmet készítenek.

A korhatáros képregényfilmek első üdvöskéje a Deadpool volt, ami jött látott és győzött. Véres volt, szabadszájú és a nézők imádták. A megszokottnál sokkal keménykedőbb sémát pedig a Logan is folytatta, ami szintúgy komoly sikert jelentett a Fox-nak.

Ezeket az eredményeket és a rajongói véleményeket látva persze az újságírók rögvest megkeresték Kevin Feige-t is és arról faggatták, hogy a Marvel mikor lépi ezt meg a saját filmjeivel kapcsolatban.

Feige akkor sok konkrétumot nem mondott, inkább tűnt úgy, hogy a Disney miatt erre ők nem lesznek kaphatóak. Nem is csoda – állítólag most a Fox felvásárlása is fejtörést okoz a Disney-nek, hiszen hozzájuk elsősorban családbarát tartalmak köthetőek, így kérdés is, hogy mi lesz a Fox durvább produktumaival.

scarlett johansson
Scarlett Johansson a Fekete Özvegy szerepében.

Persze egy ilyen lépésre nem csak a Disney nem szánta el könnyen magát, de a Sony sem. A Venommal kapcsolatban sokáig emlegették, hogy korhatáros lehet. Nem lett az. Sőt, úgy tűnik a folytatásban sem lesz az, annak ellenére sem, hogy Vérontó is előkerül majd.

Egyes hangok szerint azért, mert abban bíznak, hogy a Tom Holland-féle Pókember valahogy bekapcsolódhat a sztoriba. Ellenben, ha durva filmet készítenek a Disney nem lesz ebben benne. Nos, most úgy tűnik a saját háza táján mégis tesz egy lépést a korhatáros filmek felé a stúdió.

Scarlett Johansson a Bosszúállók egyik főszerepében.
Scarlett Johansson a Bosszúállók egyik főszerepében.

Az talán már nem nagy meglepetés, hogy Fekete Özvegy önálló filmet kap. Erről már több színész is beszélt és a stúdió is pedzegette a dolgot. Most pedig ott tartunk, hogy Jac Schaeffer, a Marvel egyik házi forgatókönyvírója már lekörmölte a szkriptet és Cate Shortland (Lore) a rendezés jogát is megkapta. Chris Evans pedig arról beszélt, hogy I. világháborús jeleneteket is forgatnak majd a filmhez, ami ettől függetlenül a pletykák szerint a Vasember 2. előtt játszódik majd és a Fekete Özvegy programba is betekintést nyerhetünk.

A legizgalmasabb viszont most nem ez, hanem, hogy egyre erősebbek azok a hangok, mely szerint a Fekete Özvegy korhatáros lesz, R-es besorolással kerülhet a mozikba.

A hírt a That Hashtag Show részéről Charles Murphy szellőztette meg, aki állítja, hogy a Disney felvetette ezt az ötletet a készítőknek.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az egészből. Vajon tényleg megmeri ezt lépni a stúdió? Egyelőre egy kicsit azért kétkedünk, még ha tuti vevők is lennénk a dologra.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here