Átszabhatják kicsit a Fekete Özvegy film forgatókönyvét

0
553
Átszabhatják kicsit a Fekete Özvegy film forgatókönyvét
Átszabhatják kicsit a Fekete Özvegy film forgatókönyvét

Habár úgy tűnt, hogy a Fekete Özvegy film forgatókönyve már kész, a Disney úgy tűnik mégis apróbb módosításokat kért a szövegkönyvben, a feladatot pedig Ned Benson kapta.

Az most már egyáltalán nem titok, hogy a Marvel gőzerővel dolgozik az önálló Fekete Özvegy filmen, amelyben Scarlett Johansson karakterét ismerhetjük meg egy kicsit jobban. Annak idején még Stan Lee is beszélt ezekről a tervekről egy interjúban, sőt Chris Evans is kikotyogta a dolgot, igaz akkor a Disney nemes egyszerűséggel nem válaszolt az ezt firtató kérdésekre. Időközben viszont Kevin Feige is jelezte, hogy valóban készül a film, ami végül azért úgy tűnik, hogy mégsem az első korhatáros Marvel mozi lesz.

A forgatókönyvet Jac Schaeffer hozta össze, aki a Skarlátboszorkány sorozatért is felelt. Ám most arról szólnak a pletykák, hogy habár a Disneynek alapvetően tetszett a szkript, most egy picit mégis átírják azt. A feladatot pedig Ned Bensonra bízták. Benson neve az Egy szerelem története filmek esetében lehet ismerős, A nő, A férfi és az Ők című felvonást is ő írta. Állítólag ezzel hívta fel magára a Disney figyelmét.

A Collider cikkében arról már nem szól a fáma, hogy miért is van szükség a forgatókönyv módosítására, annyit írnak, hogy nem komoly változtatásokról van szó.

Ami egyelőre biztosnak tűnik, hogy a rendezést Cate Shortland vezényelheti, akit körülbelül 60 másik jelentkező közül választottak ki. A történetet pedig egyelőre nem ismerjük. A stúdió ugyan nem erősítette meg, de a legtöbb hír szerint a Fekete Özvegy film az első Vasember mozi előtt játszódik majd. Nem biztos, hogy eredettörténet lesz, de az igen, hogy a karakter egy olyan történetét ismerhetjük meg, ami időben kvázi a múltban játszódik.

Pontos megjelenés még nincs, viszont 2020-ban két Marvel film érkezéséről tudni. Az egyik május 1-én, a másik pedig november 6-án fut be. Jó eséllyel a Fekete Özvegyről és a tervezett The Eternals-ről van szó. Utóbbi forgatását tavasszal kezdik, míg a Fekete Özvegy film munkálatai talán nyáron kezdődhetnek meg.

Előző cikkCsodálatos fiú (2018)
Következő cikkHalálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)
A Rádió 7-ben pörgetem a legfrissebb slágereket. A filmek iránti szeretetem már kisgyerek koromban kialakult, azóta se küzdöttem le ezt a fertőzést. Tőlem értesültök a legfrissebb filmhírekről ezen az oldalon. Ha a keményebb műfaj érdekel, akkor a Horror-Filmek.Hu weboldalon is megtalálsz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here