Látványos és monumentális lett az első Jégvarázs 2 előzetes!

0
524
Látványos és monumentális lett az első Jégvarázs 2 előzetes!
Látványos és monumentális lett az első Jégvarázs 2 előzetes!

Végre megérkezett a Jégvarázs 2. részének előzetese, ami egy meglehetősen érdekes koncepció mentén készült el!

A Disney tulajdonképpen az első Jégvarázs film premierje után eldöntötte, hogy szeretnék, ha elkészülne a folytatás. Nem volt az kérdés, hiszen az első film hatalmasat szólt, a nézők és a szakma is imádta a végeredmény, ami két Oscar-díjat is bezsebelt, számos más szakmai elismerés mellett.

Mégis egészen sokat kellett várnunk az újabb felvonásra, ami viszont az eredeti csapat vezényletével készülhetett el és természetesen minden imádott animált karakterünk visszatér.

A stúdió november 21-ére tűzte ki a premiert, így meglehetősen sokat kell még várnunk, de szerencsére az első kedvcsináló már megérkezett.

Teljesértékű előzetesnek még ne nevezzük, hiszen hőseink nem igazán szólalnak meg és a történetre sem igazán derül fény. Ez utóbbi esetben arról szólnak a hírek, hogy Anna, Elsa, Kristoff és Olaf most egy elég komoly kalandba keverednek, neki vágnak egy utazásnak, hogy a királyság múltját megismerjék.

Az előzetesben ebből egyelőre nem biztos, hogy sokat látunk, ami viszont biztos, hogy Elsa arra próbálja használni az erejét, hogy átjusson az óceánon. Nem tudni, hogy ez a rész mondjuk fontos szerepet kap-e majd később a történetben.

Ami viszont mindenképpen szemet szúrhat, hogy habár az első felvonás a gyerekek nagy kedvence volt ez a mostani előzetes kicsit borongós, már-már felnőttes lett. Ez persze hatásos és jó eséllyel azért megmaradnak célközönségnek a fiatalok. Igaz az is lehet, hogy a picit komolyabb hangvétellel a stúdió azokat is megcélozná, akiket annak idején el jégvarázsolt a történet.

A következő trailer talán már a történetben is sokkal többet megmutat, addig pedig élvezzük, amit kaptunk, hiszen elég jónak tűnik.

Jégvarázs 2 előzetes (trailer):

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here