Befutott az első fotó a Bad Boys 3 főszereplőiről!

0
570
Befutott az első fotó a Bad Boys 3 főszereplőiről!
Befutott az első fotó a Bad Boys 3 főszereplőiről!

Az ember talán el sem hiszi, hogy annyi huzavona után tényleg forog a Bad Boys 3. része. Pedig így van – ezt bizonyítja Will Smith és Martin Lawrence közös fotója is!

2020 év elején visszatérnek a rosszfiúk! Ennek pedig már itt volt az ideje. A Sony ugyanis túlteljesítő kotlós módjára ült már évek óta a projekten. Igazából úgy tűnt, hogy nem feltétlen szeretnék folytatni a sztorit, ami azért nem volt annyira meglepő, mert a második felvonás nem szaggatta szét a mozikat.

Mindenesetre Joe Carnahan forgatókönyve zöld utat kapott és úgy tűnt jöhet Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével a korhatáros új film. Előbb viszont Michael Bay, majd a rendezői posztra kiszemelt Joe Carnahan hagyta ott a projektet. Pontosan nem derült ki, hogy mi volt a probléma, Carnahan arra hivatkozott, hogy a naptárjában nem talál helyet a forgatásnak, de a bennfentes infók inkább arról szóltak, hogy a stúdióval nem jutottak közös nevezőre a filmet illetően.

A színészek viszont igyekeztek kitartani, a Sony pedig habár úgy tudni, hogy kicsit átszabatta a történetet, de Adil El Arbi és Bilall Fallah személyében egy új rendezőpárosra bízta a projektet, a forgatások pedig nem is olyan régen elstartoltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Ennek bizonyítéka például Will Smith és Martin Lawrence közös fotója is.

Ezzel együtt pedig már a film tartalmáról is lehet sejtésünk. A főgonoszunk egy Armando Armas nevű fazon lesz, akit Jacob Scipio alakít. A férfi egy drogkartell feje és a Miami Rendőrség igyekszik őt rács mögé juttatni, ami nem egyszerű feladat. Armas ráadásul Mike után ered, akivel végezni szeretne – na persze neki sem lesz könnyű dolga.

A történetben Paola Nunez is szerepet kap, aki Mike korábbi barátnőjét alakítja, aki nem mellesleg egy bűnügyi pszichológust alakít.

A film Bad Boys for Life címen forog és a tervek szerint 2020 januárjában már be is mutatnák. Egyes tervek pedig arról szólnak, hogy a Sony egy negyedik filmre is aláírt a színészekkel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here