Elon Musk és Space X projekt: Tom Cruise a világűrbe tart!

A Mission: Impossible filmek sztárja úgy tűnik, hogy továbbra is szereti a kihívásokat. Az egyik soron következő filmjének forgatásai az űrben zajlanak majd, ilyet pedig eddig még senki nem csinált! A színész megállapodást kötött Elon Musk-al és a Space X projekttel, valamint a NASA-val.

0
407
Elon Musk és Space X projekt: Tom Cruise a világűrbe tart!
Elon Musk és Space X projekt: Tom Cruise a világűrbe tart!

A Mission: Impossible filmek sztárja úgy tűnik, hogy továbbra is szereti a kihívásokat. Az egyik soron következő filmjének forgatásai az űrben zajlanak majd, ilyet pedig eddig még senki nem csinált!

A Deadline számolt be arról, hogy Tom Cruise újabb nagy dobásra készül.

A színész ugyanis megállapodást kötött Elon Musk-al és a Space X projekttel, valamint a NASA-val. A cél pedig az, hogy a triumvirátus az űrben forgassa le Cruise következő filmjét!

A színész munkásságát ismerve persze nem is meglepő, hogy ő akar lenni az első színész, aki ilyenre vállalkozik. Hiszen láthattuk már sugárhajtású repülőgép oldalán csüngeni, de felhőkarcolókon is ugra-bugrándozott és általában saját maga hajtja végre a filmekben látható összes veszélyes jelenetet. Így aztán miért is ne célozna meg egy űrállomást forgatási helyszínként.

A készülő alkotásról egyelőre nem sokat tudni. Annyi biztos, hogy nem a soron következő Mission: Impossible filmek egyike lesz a projekt. Már csak azért sem, mert a forgatókönyv alakul, sőt úgy tudni, hogy Doug Liman személyében a rendezőt is megtalálták, mégis egyelőre egyik stúdió sem vásárolta meg a film jogait. Persze biztosan lesz jelentkező bőven, pláne ha még inkább körvonalazódik a terv.

A NASA részéről pedig meg is erősítették a hírt és elmondták, hogy valóban a Nemzetközi Űrállomáson forognak majd a kamerák és nagyon hisznek a filmben.

Többek között arra is számítanak, hogy a NASA-t is sikerül vonzóbbá tenniük a tudós és mérnökpalanták előtt.

Hogy mindez mikor lehet valóság az egyelőre kérdéses. Jó eséllyel azért egy komoly kiképzésen is részt kell vennie a színésznek. Ráadásul még forgatnivalója is van, hiszen ősszel, ha minden igaz akkor ismét munkához lát a Mission: Impossible hetedik részének stábja és elvileg a nyolcadik részt is tető alá hozzák. Ha pedig addig is akut Tom Cruise hiányban szenvednénk, csak karácsonyig kell kitartani, hiszen akkor repülhet be a Top Gun második része.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here