Február végén kezdődött a Fekete Özvegy forgatása?!

0
830
Február végén kezdődött a Fekete Özvegy forgatása?!
Február végén kezdődött a Fekete Özvegy forgatása?!

Meglepő hír látott napvilágot. A Disney-Marvel még hivatalosan be sem jelentette, hogy mikorra tervezik a Fekete Özvegy filmet a forgatások azonban állítólag már februárban elstartolhatnak.

Szimatot fogott a The Geeks WorldWide – az oldal ugyanis arról számol be, hogy információik szerint február 28-án kezdődhetnek meg az önálló Fekete Özvegy film forgatásai!

Mondhatjuk azt is, hogy derült égből villámcsapásként érkezik a hír, hiszen a Disney-Marvel tulajdonképpen hivatalosan még nem is jelentette be a film elkészülését. Chris Evans mondjuk már korábban úgy nyilatkozott, hogy bizony elkészülhet a folytatás. Sőt a pletykák arról is szóltak, hogy Jac Schaeffer forgatókönyve már elég patent állapotban van. Sőt, Cate Shortland (Lore) személyében a rendezőt is megtalálták. Premierdátum viszont még nincs, de hát minek az, előbb úgyis el kell készülnie a filmnek.

A titkolózás talán nem is annyira meglepő módon most is jelen van a stúdió háza táján. A történetről ugyanis nem sokat tudni. Az mondjuk szinte biztos, hogy a Vasember 2. része előtt járunk majd időben. Natasha Romanoff ugyanis ott tűnt fel először, így egy előzményfilm lehet a terv. Ebben akár a Fekete Özvegy Projekttel is megismerkedhetünk.

amerika kapitany 1
Chris Evans és Scarlett Johansson az Amerika Kapitány egyik jelenetében.

Egy másik pletyka szerint pedig a sztori valahogy az I. világháborúval is összefügg majd, legalábbis Szicíliában idevágó jelenetek készülhetnek. A csapat pedig emellett Miamiban és Horvátországban is forgathat. Szinte pletyka az is, hogy a Fekete Özvegy önálló film valamilyen módon a Marvel Kapitány önálló filmmel is kapcsolatban lesz. Illetve ha már pletykák, akkor érdemes megemlíteni azt is, hogy egy kiszivárgott karakter leírás szerint a főgonoszunk egy 50 év körüli nő lesz, akit női Bond-ként emlegetnek.

Természetesen Scarlett Johansson kapja ismét a szerepet, illetve a stábban a Mission: Impossible filmek operatőre, Rob Hardy is ott van.

Fekete Özvegy karaktere egyébként még 1940-ben tűnt fel először, akkor Claire Voyant-ként bukkant fel. Erre a kódnévre csapott le Stan Lee 1964-ben, ekkor már Natasha Romanoffnak nevezve saját kitalált karakterét. A kőkemény hős pedig a Vasember 2. részében tűnt fel először a vásznon és azóta is gyakorta találkozhatunk vele.

Úgy néz ki, hogy hamarosan egy önálló filmben is láthatjuk. Ami egy másik pletyka szerint a Disney-Marvel első korhatáros alkotása is lehet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here