Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésével egy nagyszabású és látványos Disney produkció érkezik 2021-ben, amelynek legutóbbi előzetesébe nagyon könnyű beleszeretni!

Az eredeti ütemterv szerint a Disney 2020. július 23-án szerette volna bemutatni a Dzsungeltúra című látványos kalandfilmjét, ám a koronavírus miatt inkább ezen a téren is a csúsztatás mellett döntöttek. Ráadásul az eredeti tervhez képest 1 évet kell várnunk a film premierjére.

Azonban néhány előzetes már napvilágot látott, így aztán ajánljuk szíves figyelmedbe a legutóbbi trailert is, ami egy szerethető és látványos kalandot tár fel előttünk. Ráadásul a történetet a Disneylandben megtalálható híres és igazán népszerű látványosság, a Jungle Cruise ihlette. Tessék, egy ilyen szórakoztató kalandpálya köré is lehet filmet és történetet kanyarintani.

A főhősünk Emily Blunt karaktere lesz, aki felfedezőként veti bele magát az Amazonos titkaiba. Ebben pedig a Dwayne Johnson hajóskapitánya lesz a segítségére. A filmet pedig a spanyol Jaume Collett-Serra rendezte, aki azért több filmmel is bizonyított már (A zátony, The Commuter: Nincs kiszállás, Éjszakai hajsza, Ismeretlen férfi, Non-stop, Az árva, Viasztestek).

Egy humoros és laza produkcióra számíthatunk, ami számos látványos jelenetet is magában rejt.

Nem lepődnénk meg, ha végül a következő év egyik meglepetés alkotása lenne a Dzsungeltúra. Ráadásul a hírek szerint Emily Blunt és Dwayne Johnson egy újabb közös filmet is szeretne összehozni, így biztos, hogy élvezték a közös munkát és az összhang is megvolt köztük. Annak ellenére is, hogy azért a film és a páros körül egy kisebb balhé kibontakozott, miután kiderült, hogy habár mindketten főszereplő, Dwayne Johnson mégis a sokszorosát keresi annak, mint amit Emily Blunt kap.

Viszont ne is ezen csámcsogjunk, hanem adjuk át magunkat a képsoroknak és élvezzük a Dzsungeltúra legutóbbi előzetesét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here