Dwayne Johnson megosztotta az első képet az Jumanji 2. részéből!

0
591
Dwayne Johnson megosztotta az első képet az Jumanji 2. részéből!
Dwayne Johnson megosztotta az első képet az Jumanji 2. részéből!

2019 év végén újabb Jumanji film érkezik, ráadásul az előző felvonás fényében a várakozások is elég nagyok, Dwayne Johnson most az első hivatalos fotóval fokozza a hangulatot.

A Sony hatalmas dobásaként emlegethetjük a 2017-es Jumanji filmet. A végeredmény ugyanis erősen kérdéses volt az eredeti alkotás rajongóinak körében. Másrészt a stúdió úgy döntött, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik premierjének környékén mutatja be a második Jumanji mozit, ami szintén nem ígért sok jót.

A film viszont mindenre rácáfolt. Kellő alázattal nyúlt az első filmhez, elképesztő humorral rendelkezett, tökéletes volt a látvány és a szereplők is, nem beszélve a sztoriról. Nem is csoda, hogy a Sony egyik legnagyobb kasszasikere lett a végeredmény. Így aztán az se volt kérdés, hogy elkészülhet a folytatás, aminek inkább az időzítése lehetett valamelyest vitatárgya.

Már csak azért is, mert az ezer fokon égő Dwayne Johnson forgatásról forgatásra jár és tényleg nem igazán tudjuk, hogy mikor pihen. Oké, nem sajnálja akarjuk, megkapja ő a jussát bőven, de tényleg őrület, hogy milyen munkatempót képes diktálni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

A Hobbs & Shaw forgatásai után sem lógatta sokat a lábát, nekiugrottak az új Jumanjinak.

A sztoriról és a címről egyelőre meglehetősen keveset tudni, leginkább semmit. Dwayne Johnson viszont nem régiben megosztotta velünk az első fotót. Egyelőre persze semmi túlzóra nem számíthatunk, még csak a színészeket sem láthatjuk a fotón – a videojáték kazettájáról készült a felvétel. A Szikla ráadásul a kulisszatitkokat illetően is hallgat.

Amit viszont biztos tudhatunk, hogy az eredeti csapat visszatér. Ez pedig akár a rendezőre is igaz, hiszen ismét Jake Kasdan osztogathatja a vezényszavakat. Dwayne Johnson mellett pedig Kevin Hart, Karen Gillan és Jack Black sem maradt ki a buliból. Sőt újból lapot osztottak Nick Jonasnak is.

Valamint Danny DeVito és Danny Glover felbukkanására is számíthatunk, sőt az ázsiai sztár, Awkwafina is a csapat tagja lesz valamilyen formában.

Várjuk nagyon a részleteket, hiszen azért lassacskán talán újabb anyagokra számíthatunk az új Jumanji filmet illetően.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here