Daisy Ridley a következő Star Wars trilógiáról nyilatkozott

0
388
Daisy Ridley a következő Star Wars trilógiáról nyilatkozott
Daisy Ridley a következő Star Wars trilógiáról nyilatkozott

Nem kérdés, hogy Daisy Ridley számára világszintű ismertséget hozott Rey szerepe az új Star Wars trilógiában. A kérdés az, hogy vajon a folytatásban számolnak-e vele a készítők.

2019. december 19-én kerül a mozikba az új Star Wars trilógia záró része, a franchise 9. felvonása, a Skywalker kora. Ezzel a sztorival jó eséllyel tényleg lezárul a Skywalker-saga, legalábbis a készítők és a stúdió is több alkalommal jelezte már ezt.

Az viszont szintén tény, hogy habár lesz egy kis szünet, de folytatódik a csillagok közötti utazás és a stúdió egy új trilógiában gondolkozik. Ennek kigondolására Rian Johnson-t és a Trónok harca készítőit is felkérték, de pontosan még nem tudni, hogy mire is számíthatunk.

Mindenesetre Daisy Ridley-t a legutóbbi interjújában erről is faggatták, az újságíró arra volt kíváncsi, hogy vajon a színésznő ott lesz-e az új trilógiában.

Ridley először kicsit ködösített és jelezte, hogy igazából azt sem tudja, hogy melyik változat készülhet el. Majd elárulta, hogy jó eséllyel neki ebben a trilógiában már nem lesz szerepe, hiszen úgy tudja, hogy egy teljesen különálló történetet kapunk, vadonatúj szereplőkkel.

Ezt persze a stúdió korábbi közleményeinek fényében sejteni is lehetett.

Tegyük hozzá gyorsan, hogy az új trilógia első filmje talán valamikor 2022-ben vagy még később érkezhet meg. Így aztán bőven van még idő arra, hogy alakuljon a sztori, így talán bármi megtörténhet, még akár az is, hogy végül néhány már megismert arcot csak belecsempésznek az új sztoriba.

Ami viszont biztos, hogy év végén jön az új Star Wars film, amelyben Daisy Ridley mellett Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o és Domhnall Gleeson is ott lesz. Valamint Mark Hamill is jelezte, hogy kapott szerepet a filmben és a korábbi részekből kimaradt jeleneteknek köszönhetően Leia Organa azaz Carrie Fisher is látható lesz majd a vásznon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here