Daisy Ridley is esélyes Batgirl szerepére?!

0
443
Daisy Ridley is esélyes Batgirl szerepére?!
Daisy Ridley is esélyes Batgirl szerepére?!

Ugyan a Warnernél kicsit visszavettek a lendületből a tervezett Batgirl filmet illetően, viszont a forgatókönyv készül és a casting is úgy tudni, hogy zajlik a háttérben.

Nem is olyan régen arról lehetett hallani, hogy Joss Whedon írásában és rendezésében készülhet el a Batgirl mozifilm. Whedon viszont végül bejelentette, hogy ott hagyja a produkciót, mert egyetlen épkézláb sztorit sem sikerül összehozni.

A projekt persze ezzel nem dőlt teljesen dugába, de a Warner érthető módon kicsit parkolópályára tette a produkciót. Legalábbis úgy tűnt, ám a legújabb hírek szerint azért a háttérben bőven zajlanak az egyeztetések.

Az új rendezőt még nem sikerült megtalálni, a forgatókönyv viszont készül. A feladatot Christina Hodson kapta, aki az Űrdongó szkriptjét is írta, de a Birds of Prey-en dolgozott, így a Warner ismeri is őt. Hodson úgy nyilatkozott, hogy élvezi a Batgirl munkát, mert mindennap talál valamit, ami miatt izgalmas lesz a feladat, a forgatókönyv elkészítése.

A dolgok ezen része tehát úgy tűnik sínen van és a stúdió csak akkor kezd rendezőt keresni, ha megvan a szövegkönyv.

A főszereplő terén viszont más a helyzet. A We Got This Covered úgy tudja, hogy két komoly jelöltje is van a stúdiónak. Egyrészt a 13 okom volt főszereplője, Katherine Langford lehet az egyik befutó. Ám Daisy Ridley talán még nála is esélyesebb. Nem csoda, hiszen az újkori Star Wars sagával azért komolyan letette a névjegyét a szakma és a rajongók körében is. Talán tényleg az egyik legtökéletesebb választás lenne ő Barbara Gordon, alias Batgirl szerepére.

Ennél többet viszont nem tudni, így aztán az esetleges premierdátumnak is híján vagyunk. Jó eséllyel leghamarabb talán 2021-ben érkezhet meg a Batgirl film.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here