Csubakka körül forog a két új Solo: Egy Star Wars-történet előzetes

0
724
Solo: Egy Star Wars-történet előzetes - Plakát a filmhez.
Solo: Egy Star Wars-történet előzetes - Plakát a filmhez.

Május 24-én érkezik a mozikba az újabb Star Wars kaland, a fiatal Han Solo-val a főszerepben. Persze a kalandor hű társa Csubakka sem marad ki a buliból, körülötte forog a legújabb előzetes.

Habár nem volt probléma és nyűgmentes a Solo: Egy Star Wars-történet elkészítése, azért a Disney csak megcsinálta. Végül Ron Howard felügyelete mellett fejeződhetett be a projekt, a főszerepet pedig Alden Ehrenreich kapta. Ő formálhatja meg a legendás Han Solot.

Nem csoda, hogy a filmet hatalmas várakozás övezi. Erre alapvetően már az okoz szolgáltat, hogy Star Wars történetről van szó. Na, és az sem mellékes, hogy a Disney azért egészen pofásan egyengeti a sztorik útját. A főcsapás mellett pedig a Zsivány Egyes sem okozott csalódást, sőt kifejezetten üde színfolt lett a Star Wars univerzumon belül.

A Solo: Egy Star Wars-történet háza táján pedig valóban nem ment minden zökkenők nélkül – egy időben arról is lehetett hallani, hogy a stúdió megbánta, hogy Alden Ehrenreich kapta a címszerepet, mert egy színésztanárt is szerződtetni kellett mellé, hogy még többet ki tudjanak belőle hozni. Ennek ellenére az első előzetesek nem okoztak csalódást. Izgalmas filmet ígértek, egy hamisítatlan Star Wars kalandot.

Chubakka Alden Ehrenreich oldalán az új Star Wars filmben.
Chubakka Alden Ehrenreich oldalán az új Star Wars filmben.

Most pedig itt az újabb előzetes, egészen pontosan egy TV spot, ami az eddigi felhozatalt tekintve is egészen különlegesnek nevezhető. Nem túl hosszú, viszont mindegyik jelenetben felbukkan Csubakka is. Nem meglepő ez persze, hiszen természetes, hogy Han Solo és a vuki rengeteg közös kalandot éltek át, a korábbi előzetesek viszont nem voltak ennyire Csubakka központúak.

A karaktert az eredeti filmekben ugye Peter Mayhew keltette életre. A színész amúgy Az ébredő Erő munkálatai során is kapott feladatot. A stúdió azonban egy újabb színészt igazolt a jelmezbe. Joonas Suotamo, már Az ébredő Erő-ben is alakította a vukit, később pedig Az utolsó Jedikben is őt „láthattuk”, és a Solo-filmben is neki szavaztak bizalmat.

A 211 centis finn úriember mondjuk valóban kiváló választás és gondolom, azon sem lepődsz meg, hogy amúgy egy kosárlabda játékosról van szó. Na, körülötte zajlanak az események az új Solo: Egy Star Wars-történet előzetesében.

Solo: Egy Star Wars-történet magyar szinkronos előzetes:

Solo: Egy Star Wars-történet magyar szinkronos filmrészlet:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here