A cicus viszi a prímet a Marvel Kapitányban!

0
544
Filmhírek - Sztárpletykák A cicus viszi a prímet a Marvel Kapitányban!
Filmhírek - Sztárpletykák A cicus viszi a prímet a Marvel Kapitányban!

Túl vagyunk a Marvel Kapitány első vetítésein és befutottak az óvatos, de talán mégis sokat mondó első vélemények.

Ezeken a tesztvetítéseken a résztvevők általában mindenféle titoktartási szerződést aláírnak, de nyilván azért a vélemények, ha meglehetősen óvatos formában is, mindenféle spoiler nélkül, de napvilágot szoktak látni. Legalább annyi, hogy az adott film mégis milyen volt – a Marvel mája pedig ismét hízhat, ugyanis új kapitányuk úgy tűnik sikerrel vette az akadályt. A tesztközönség imádta a filmet, ráadásul Goose, a macska rögvest a legnagyobb rajongás középpontja lett.

A cicust még a második előzetesben láthattuk, akkor Nick Fury találkozott a szőrmókkal. Sőt, később egy saját plakátot is kapott a macska. A stúdió azóta sem erősített meg a pletykákat, de állítólag igazából nem egy cicáról, hanem egy Flerkenről van szó. Egy idegen faj képviselőjéről, amely képes felvenni más alakot is, esetünkben például egy macska alakját, hogy jámbornak és aranyosnak tűnjön. A flerkenek gazdáikkal mondjuk valóban ilyenek, viszont hatalmas csápjaikat is képesek használni, ha fenyegetve érzik magukat.

goose marvel kapitany jelenet
Goose, a flerken-cicus a Marvel Kapitány egyik jelenetében.

Goose, a flerken-cicus – akit egyébként a képregényekben Chewie névvel illettek, utalva a Star Wars karakterre, a Goose-al pedig a Top Gunra – állítólag remek jeleneteket kapott és ellopja a showt Nick Fury, de Carol Danvers azaz Marvel Kapitány elől is. Az egyik néző a Twitteren úgy fogalmazott, hogy Goose a történet egyik legfontosabb eleme.

Kíváncsian várjuk az eredményt, még a végén a Bosszúállók: Végjátékban is kijut nekünk a cicusból. Ha esetleg így is lesz, azért biztos akad majd, aki nem örül a négylábú esetleges visszatérésének. Egyes pletykák szerint ugyanis Goose-nak komoly köze van ahhoz, hogy Nick Fury elvesztette a bal szemét. Ebben pedig tényleg lehet valami, hiszen a Marvel Kapitányban, a fiatal Fury még nem visel szemfedőt.

Áprilisban már biztos, hogy sokkal okosabbak leszünk ezen a téren!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here