Chris Pratt megérti, ha sokan mérgesek Űrlordra

0
506
Chris Pratt megérti, ha sokan mérgesek Űrlordra
Chris Pratt megérti, ha sokan mérgesek Űrlordra

Már lassan egy éve annak, hogy Thanos egy csettintéssel megfelezte az univerzumot, amit talán részben Űrlordnak is felróhatunk!

Talán rémlik a Bosszúállók: Végtelen háborúból a jelenet, amely a Titánon játszódott. Az Őrzők és Thanos csaptak össze, ráadásul a csatában úgy tűnt, hogy akár nyerni is tudnak a Galaxis Őrzői. Közel álltak ehhez, volt egy pillanat, amikor Thanos balkezéről szinte sikerült lehúzni a Végtelen Kesztyűt. Űrlordnál viszont jött a lila köd, nem bírt magával és ezzel búcsút inthetett a csapat Thanos legyőzésének. A többit pedig pontosan tudjuk.

A rajongók egy része így nem meglepő módon Chris Pratt karakterét okolja a kialakult helyzetért. Talán még érthető is a felháborodás.

Pratt legalábbis megérti a rajongókat. Erről nem rég nyilatkozott, a Lego-kaland 2. részének bemutatóján ugyanis nem csak az animált sztori, hanem bizony a Bosszúállók is téma volt. Rákérdeztek, hogy nem érzi-e felelősnek Peter Quill-t azért, ami történt.

A színész elmondta, hogy alapvetően egyetért a rajongókkal és valahol ő is haragszik Űrlordra. Viszont hozzátette, hogy ő pontosan tudja, hogy mi történik a folytatásban és biztos benne, hogy ha a rajongók előtt is minden világossá válik, akkor másként látják majd a helyzetet.

Ez a világossá válás pedig majd április végén a Végjátékban történhet meg.

Az újságírók egyébként más színészeket is kérdeztek erről, például Elizabeth Banks-t, aki inkább rajongóként lehet érdekelt, hiszen a Bosszúállókban nem találkozhattunk vele, de a Lego-kalandos vörös szőnyegen ott volt. Banks úgy fogalmazott, hogy nem biztos abban, hogy Űrlord jóvá teheti ezt a baklövést, de mindenesetre a filmtörténelem egy legkomolyabb élménye volt a nézők számára Thanos csettintése.

Ez pedig tényleg így történt. Afelől pedig nincs kétségünk, hogy a Végjátékban Thanos le lesz győzve. Az persze kérdés, hogy végül ez milyen áldozatokkal jár majd.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here