Befutott a Charlie angyalai reboot első előzetese!

0
344
Befutott a Charlie angyalai reboot első előzetese!
Befutott a Charlie angyalai reboot első előzetese!

Az angyali kémek ismét visszatérnek a vászonra, ez alkalommal új felállásban és egy a korábbiaknál is komolyabb és veszélyesebb feladatra vállalkoznak.

2003-ban mutatták be a legutóbbi Charlie angyalai filmet, amelyet talán a legjobb, ha gyorsan elfelejtünk. Pedig az akkori szereplőgárdában is volt szufla, ezt a csajok kétszer is bizonyították korábban. A történet és a végeredmény viszont a harmadik film esetében meglehetősen gyengére sikerült. Nem is csoda, hogy a Sony egy ideig parlagon hagyta a dolgokat és másfél évtized múlva döntöttek csak úgy, hogy érdemes foglalkozni a sztorival.

Rebootról lévén szó természetesen egy új csapatot kapunk. Az Aladdinban is remek alakítást nyújtó Naomi Scott és az elmúlt időszakban talán már tényleg ütősebb szerepeket vállaló és színészként is egyre ügyesebb Kristen Stewart, valamint az újonc Ella Balinska kapták az angyali szerepeket.

Őket ez alkalommal Elizabeth Banks terelgeti, amit akár többféle módon is érthetünk. A színésznő ugyanis az elmúlt időszakban a rendezéssel is kacérkodik, ráadásul nem is ügyetlenül teszi. A Sony így aztán a rendezést és a forgatókönyvet is rábízta.

Ha pedig további ismert nevekre vágyunk, akkor Sir Patrick Stewart és Djimon Hounsou nevét is érdemes lehet megemlíteni, akik szintén szerepet vállaltak a Charlie angyalai rebootban.

A történet alapvetően a kémfilmek megszokott tulajdonságaival bír. Ha nagyon leegyszerűsítjük, akkor kiderül, hogy Charlie már az egész világon rendelkezik kémhálózattal. A krach pedig megint beüt, a világ komoly veszélybe kerül, így az említett hölgyeken áll vagy bukik a jövőnk.

A trailer alapján nem lesz ez rossz és remélhetőleg a Sony tényleg nem nyúl mellé.

A hazai mozikban november 14-én várható a premier.

Charlie angyalai reboot első előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here