A várakozások felett teljesít a Bosszúállók: Végjáték új előzetese!

0
408
A várakozások felett teljesít a Bosszúállók: Végjáték új előzetese!
A várakozások felett teljesít a Bosszúállók: Végjáték új előzetese!

A képregényfilm rajongók már tűkön ülve várják április végét, hiszen akkor érkezik a Bosszúállók: Végjáték, amely most egy új előzetest kapott. Ebben egy újabb szereplő is felbukkan, akivel a korábbi trailerben még nem találkoztunk.

A Marvel Kapitány premierjét követően, ahogy arra számítani lehetett a Disney egy újabb Bosszúállók előzetessel örvendeztette meg a rajongókat. A helyzet az, hogy az új képsorok számát azért nem vitték túlzásba a készítők, viszont Marvel Kapitány most már feltűnik az új előzetesben. Ezt valóban sejtettük, igaz egyelőre nyúlfarknyi szerep jut neki, jó eséllyel a filmben azért bőven többet látjuk majd Brie Larson karakterét.

A Bosszúállók: Végtelen háború számos kérdést felvetette, az új előzetes viszont egyelőre ezt nem akarja megválaszolni. Persze a Russo testvérek és a stúdió is jelezte, hogy nem akarnak semmit elárulni, a katarzisnak a moziban kell megtörténnie. Ennek fényében egyébként néhány, kifejezetten az előzeteshez készült jelenetet is leforgattak korábban. Ergo bőven lehet, hogy olyan képsorok is belekerültek már ebbe a mostani trailerbe is, amelynek aztán a végeredményben nyoma sem lesz. Na persze hasonlóra már más Marvel film esetében is volt példa.

Az ígéretek arról is szóltak, hogy az új Bosszúállók film nem csak a harmadik fázist zárja le, hanem voltaképpen az eddigi történetet is. Persze aggodalomra semmi okunk, hiszen a Disney nem hülyült meg, a jövőben is tonnaszámra érkeznek az újabb szuperhős filmek. Ráadásul a tervek szerint tényleg újabb karakterekkel találkozhatunk és persze azoknak sem kell búcsút intenünk, akik a Thanos elleni háborút valóban túl élik. Persze arra is fel kell készülnünk, hogy lesz, akiktől végső búcsút vehetünk a Végjátékban.

Titokból tehát nincs hiány, azonban úgy tűnik válaszokból sem lesz, csak utóbbiakra április végéig várnunk kell. – Kitartást!

Marvel Studios’ Avengers: Endgame – Official Trailer:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here