Olyan mintha valakit eltüntettek volna a Bosszúállók: Végjáték kedvcsinálójából!

0
665
Olyan mintha valakit eltüntettek volna a Bosszúállók: Végjáték kedvcsinálójából!
Olyan mintha valakit eltüntettek volna a Bosszúállók: Végjáték kedvcsinálójából!

Érdekes, turpisságnak tűnő dologra lettek figyelmesek a rajongók a Bosszúállók: Végjáték Super Bowl-os kedvcsinálója kapcsán! A Marvel eltüntetett volna egy karaktert?!

Sajnos a Super Bowl idején nem igazán leptek meg minket új Bosszúállók: Végjáték előzetessel. Oké, persze ez így nem teljesen igaz, hiszen kaptunk egy kis kedvcsinálót. Fél percbe sűrítve, már néhány ismert jelenettel és néhány új képkockával. A Marvel ezután pedig márciusban elhozta nekünk a második, immáron teljes értékű trailert.

Ez persze nem meglepő. Azt ugyanis tudjuk, hogy Marvel Kapitánynak kulcsfontosságú szerepe lesz a Végjátékban. Őt viszont még egyetlen képkocka erejéig sem mutatták.

Vélhetően a Marvel Kapitány önálló mozifilm bemutatójára várt a stúdió. Azt követően pedig a karakternek is jelenése lesz az új trailerben! Viszont könnyen lehet, hogy már a Super Bowl kedvcsinálóban is találkoztunk volna vele?! Csak a Marvel egy kicsit belenyúlt a dolgokba?!

Néhány rajongó most pont ezt feltételezi.

Oké! Kapaszkodj, mert kicsik meredek lesz, de akár még ráció is lehet a dologban.

Volt egy jelenet, amelyen Amerika Kapitány, Bruce Banner és Hadigép is feltűnt. Ezen a jeleneten viszont valamiért furcsán nagy hely van Banner és Hadigép között. Persze simán lehet, hogy csak így jött ki a lépés, de a Marvelnél ennél azért rafináltabbak szoktak lenni. A rajongók egy része pedig állítja, hogy onnét valaki törölve lett.

Hogy ki? Lehetséges, hogy Tony Stark, hiszen ő sodródik az űrben, legalábbis az előzetes ezt sugallta, ezért a visszatérését nem szerette volna megmutatni a Marvel. Egy másik teória szerint pedig lehet, hogy pont Carol Danverst satírozták le.

Valaki kimaradt a TV Szpotból.
Valaki kimaradt a TV Szpot-ból.

Meredek elképzelés ez, de egy kicsit hisszük, hogy igaz lehet. Sőt elképzelhető, hogy valaki olyan maradt le a jelenetről, akire nem is gondoltunk.

Márciusban tuti, hogy okosabbak leszünk, az új előzetes szerintünk bőven többet mutat majd, mint az eddigiek.

Bosszúállók: Végjáték Super Bowl TV spot:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here