Rövid, de így is imádjuk a Bosszúállók: Végjáték Super Bowl előzetesét

0
498
Rövid, de így is imádjuk a Bosszúállók: Végjáték Super Bowl előzetesét
Rövid, de így is imádjuk a Bosszúállók: Végjáték Super Bowl előzetesét

Új, bár sajnos meglehetősen rövidke előzetest kapott az április végén érkező Bosszúállók: Végjáték. A Marvel még mindig nagyon titkolózik.

Mi, filmrajongók mindig tűkön ülve várjuk a Super Bowl-t. Nem is feltétlen mindig a sportélmény miatt, ami azért általában nem elhanyagolható – mondjuk az idei évben ez a része talán nem vert ki semmilyen biztosítékot. Viszont ez időtájt a filmstúdiók is jó néhány izgalmas előzetessel érkeznek. Az nem volt kérdés, hogy a Marvel sem marad ki a jóból és újabb képsorokat mutat a Bosszúállók: Végjátékból. Az viszont tény, hogy a végül befutott 30 másodpercnél egy kicsit többre számítottunk. Nem rossz ez, csak mire elkezdődik már vége, ráadásul az előző trailerhez képest okosabbak sem lettünk.

Igaz, tegyük a szívünkre a kezünket. Szinte sejteni lehetett, hogy a Marvel nem fog sokat megmutatni és nem rántja le a leplet semmilyen titokról. Erre leghamarabb talán a Marvel Kapitány premierjét követően számíthatunk. Az ugyanis köztudott, hogy a Marvel új női főhőse meglehetősen fontos szerepet kap a Végjátékban is. Másrészről pedig úgy tudni, hogy az önálló filmje sok válaszra kérdést ad majd.

Így aztán a stúdió egyelőre nem akar semmi titkot felfedni.

A Pókember előzetessel már így is biztossá tették, hogy azért Thanos csettintése nem volt végleges. Azt viszont még mindig nem tudni, hogy miként is válik semlegessé az egész. Az egyik elképzelés szerint Marvel Kapitány hatalma akkora, hogy az időutazásra is képes, ez pedig márciusban kiderül, így aztán a stúdió is lazábban bánhat az előzetesekkel. Egy rajongói felvetés szerint viszont lehet maga, Thanos lesz az, aki nem bírja elviselni lánya elvesztését és ő maga használja képességeit.

Így vagy úgy, a Bosszúállók második, rövidke előzetese erre a kérdésre nem ad választ, de azért imádjuk az összes másodpercét.

Bosszúállók: Végjáték Super Bowl előzetes:

Előző cikkA kedvenc (2018)
Következő cikkAlelnök (2018)
A Rádió 7-ben pörgetem a legfrissebb slágereket. A filmek iránti szeretetem már kisgyerek koromban kialakult, azóta se küzdöttem le ezt a fertőzést. Tőlem értesültök a legfrissebb filmhírekről ezen az oldalon. Ha a keményebb műfaj érdekel, akkor a Horror-Filmek.Hu weboldalon is megtalálsz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here