Háromórás is lehet a Bosszúállók: Végjáték!

0
691
Háromórás is lehet a Bosszúállók: Végjáték!
Háromórás is lehet a Bosszúállók: Végjáték!

A Russo-testvérek már korábban jelezték, hogy nem lesz rövid a Bosszúállók: Végjáték, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy háromórás felvonásra számíthatunk!

Egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy a Russo-testvérek nem aprózzák el a Bosszúállók 4. részének játékidejét. A Végjáték-nak ugyanis megtartották az első vetítését, ahol az első vágás utáni állapotot tekinthették meg a szerencsés nézők. Mint kiderült ez egy háromórás változat, ami ennek ellenére teljesen jól vizsgázott. Olyannyira, hogy a készítők most azon morfondíroznak, hogy nem is szabdalják tovább a dolgokat.

Úgy tudni, hogy ez ellen a stúdiónak sincs ellenvetése, hiszen a pozitív visszajelzések őket is meggyőzték.

Joe Russo a Collidernek ezzel kapcsolatban így nyilatkozott:

A stúdió a legjobb végeredményhez ragaszkodik. A tesztközönségtől pedig remek visszajelzéseket kaptunk, úgy hisszük, hogy a film jól teljesít. Még azért gondolkozunk és nem végeztünk, de tudni kell, hogy egy 22 filmet felvonultató sorozat csúcspontjáról van szó. Rengeteg karakter és történet szerepel benne. Az érzelmek pedig nagyon lényegesek számunkra. Ha egy történet sok szálon fut és erős érzelmekkel operál, akkor annak bizony idő kell. Szerintem kifejezetten szükség van erre a három órára.

Ennek ellenére azért megtörténhet, hogy a vágóknak még lesz dolguk és esetleg a rendezői változatban találkozhatunk ezzel a hosszúsággal, egyébként pedig kicsípnek még néhány dolgot a premier előtt.

Az mondjuk ebben az esetben is biztos, hogy a Végtelen háborúnál hosszabb filmet, a Marvel Filmes Univerzum leghosszabb darabját kapjuk. Az előző Bosszúállók film 2 óra 40 perces volt, így mindenképpen efölötti játékidővel kell számolni.

A film hosszúsága miatt egyébként állítólag olyan hír is napvilágot látott, hogy a színházi előadásokhoz hasonlóan esetleg a film felénél a mozikban is tartanak majd egy kis szünetet, hogy esetlegesen mindenki el tudja intézni folyó ügyeit.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here