Ez történik a Bosszúállók 4. részében?! Vigyázz SPOILEREK!!!

0
791
Ez történik a Bosszúállók 4. részében?! Vigyázz SPOILEREK!!!
Ez történik a Bosszúállók 4. részében?! Vigyázz SPOILEREK!!!

Egy érdekes hír látott napvilágot a Bosszúállók 4. részének tartalmával kapcsolatban. Csak, akkor kattints tovább, ha már láttad a Végtelen háborút.

Friss információ érkezett a Bosszúállók 4. részével kapcsolatban. Az infó viszont teljes mértékben spoileres, ha esetleg még nem láttad a Végtelen háborút. Ez esetben ne is olvass tovább, nem szeretnénk rontani a filmélményt.

Oké. Mi szóltunk.

Az nem meglepetés, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború, és az azt követő felvonás, az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 egyszerre, pontosabban gyors egymásutánban készült el.

Ezért is történhetett meg az, hogy 2019 májusában már meg is kapjuk az újabb filmet. A vágások persze még zajlanak, azonban most érdekes hírek érkeztek a készülő produkció háza tájáról. Az infókat persze lehet fenntartásokkal kezelni. Pláne annak fényében, hogy a Végtelen háborút látva azért a Russo-testvérek meglehetősen jól csinálták a titkolózást.

Újabb esélyt kaphatnak Thanos ellen a Bosszúállók?
Újabb esélyt kaphatnak Thanos ellen a Bosszúállók?

Ennek ellenére mégis vannak, akik állítják, hogy birtokukban van a tudás grálja, legalábbis a Bosszúállók 4. részét illetően.

Állítólag még januárban készült néhány fotó, amelyek Amerika Kapitány, Tony Stark és Bruce Banner látható. Ez még nem is meglepő, ami viszont furcsább lehet, hogy a Kapitánynak ezeken a fotókon nincs szakálla, viszont mindenki olyan felszerelést visel, mint amit a Végtelen háborúban. Ez akár egy flashback jelenet is lehet, viszont állítólag másról van szó.

A megjelent infók szerint ugyanis arról van szó, hogy a Bosszúállók 4. része legalább öt évvel a Végtelen háború után játszódik majd.

Tony Stark és a Bosszúállók életben maradt tagjai is a S.H.I.E.L.D. ügynökeiként dolgoznak. A csapatnak pedig többek között Hank Pym is tagja, az ő vezetésével fejlesztenek ki egy olyan technológiát, amellyel sikerül megoldani az időutazást, ezzel pedig tulajdonképpen egy újabb esélyt kapnak Thanos legyőzésére.

Ez azért lehet akár igaz is, mert néhány másik fotón Tony Stark S.H.I.E.L.D. egyenruhában feszít, ráadásul őszes hajjal. Egy másik infó pedig arról szólt, hogy a színésznek több közös jelenete is volt az újraforgatások során Paul Rudd-al, a Hangyát alakító színésszel.

Thanos a Bosszúállók - Végtelen háborúban.
Thanos a Bosszúállók – Végtelen háborúban.

Persze ez utóbbi infó mondjuk nem biztos, hogy az időutazásra utal. Pláne, hogy Hangya kimaradt a Thanos elleni küzdelem első felvonásából, így aztán nyílt titok, hogy a negyedik Bosszúálló filmben számíthatunk a felbukkanására, ahogy az Evangeline Lilly által életre keltett Darázs sem marad ki a buliból. – Sőt állítólag Solyómszem visszatérése is biztos és Marvel Kapitány is csatlakozik majd.

Valóban nagy kérdés, hogy mi történik a folytatásban, az időutazás talán tényleg nem kizárt, hiszen az elporladt karakterek közül Pókember biztosan kap egy újabb filmet. Meglepő lenne, ha az esetleg időben a Végtelen háború előtt játszódna és Póki barátunk valóban a végzetet lelte volna Thanos csettintését követően.

A válaszokra még egy évet viszont várnunk kell. Kitartást!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here