Készül a Bad Boys 4 forgatókönyve

Nagyon sokat kellett arra várnunk, hogy Will Smith és Martin Lawrence ismét rossz fiú legyen, ám megérte. Ráadásul nem kizárt, hogy a franchise hamarosan újabb filmmel gazdagodik.

0
577
Készül a Bad Boys 4 forgatókönyve!
Készül a Bad Boys 4 forgatókönyve!

Nagyon sokat kellett arra várnunk, hogy Will Smith és Martin Lawrence ismét rossz fiú legyen, ám megérte. Ráadásul nem kizárt, hogy a franchise hamarosan újabb filmmel gazdagodik.

17 évvel a Bad Boys 2. része után sikerült tető alá hozni és bemutatni a harmadik Bad Boys mozis. Egészen sokat kellett erre várni és többször szóltak arról a hírek, hogy végül nem is lesz majd semmi a produkcióból. Végül azonban elkészülhetett a tökéletes forgatókönyv, amire Will Smith és Martin Lawrence sem tudott nemet mondani és a rendezőket is megtalálták a projekt élére.

Ráadásul a végeredmény sem sikerült rosszul. Talán egy picit gyengébb volt mint a második rész, de baklövésnek abszolút nem nevezhetjük, szerethető folytatást kaptunk. Ráadásul ezt fémjelzi az is, hogy a bevételi adatok nem alakultak rosszul, így a készítők akár az újabb felvonáson is agyalhatnak.

Jerry Bruckheimer, a filmek főproducere ezt meg is erősítette, egy interjúban árulta el, hogy a Sony is rendkívül elégedett a Bad Boys 3. részével. Ráadásul nem is csak a számadatok biztatóak, hanem a közös munka során is végig megvolt az összhang a készítők és a stúdió között.

A producer pedig úgy fogalmazott, hogy jó esély van arra, hogy ez a közös munka hamarosan folytatódjon. Elvileg egyelőre a Bad Boys 4 tervezetén, forgatókönyvén dolgoznak az illetékesek, ami ha jól sikerült, akkor kizárt, hogy a Sony ne bólintson rá.

Úgy tudni, hogy a visszatérés Will Smith és Martin Lawrence számára sem jelenteni problémát.

Igaz Smith esetében annyiból mindenképpen érdekes lehet a helyzet, hogy jelenleg a King Richard film forgatásain érdekelt, majd a The Council című életrajzi film lehet a következő dobása. Ráadásul emellett a Bright folytatásában is szerepet szánnak neki és egyre inkább biztosnak tűnik, hogy az Aladdin mozifilm is kaphat egy második felvonást, amiből jó eséllyel a dzsinnt sem fogják kihagyni. Így aztán ha tippelni kellene, azért nem várnánk a Bad Boys 4. részét egy hamar, de ennyire persze kár is előrerohanni. Előbb egy olyan forgatókönyvre van szükség, amelynek megvalósítására a stúdió örömmel szán erőforrásokat!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here