Pörgős és pazar Az aszfalt királyai első előzetese!

0
377
Pörgős és pazar Az aszfalt királyai első előzetese!
Pörgős és pazar Az aszfalt királyai első előzetese!

Megkapta első előzetesét a Matt Damon és Christian Bale főszereplésével készült Az aszfalt királyai az első előzetesét. A végeredmény ez alapján egészen ütősnek ígérkezik.

Nem meglepő, hogy komoly várakozás övezi Az aszfalt királyai vagy ha úgy tetszik Ford vs. Ferrari filmet.

Egyrészt a sztori igaz történeten alapul – egészen 1966-ig ugrunk vissza az időbe. A Ford versenyautó téren akkoriban meglehetősen gyerekcipőben járt. A vállalatnál viszont mégis volt néhány elszánt fazon, akik mertek nagyot álmodni. Kitalálták, hogy rajthoz állnak a Le Mans-i 24 órás viadalon és ha már ott vannak, akkor legyőzik a csúcsmenőnek számító Ferrarit. Ehhez Carroll Shelby személyében volt egy eltökélt mérnökük és Ken Miles személyében egy tökös versenyzőjük. A páros pedig hatalmasat alkatott.

A főszerepben Matt Damon és Christian Bale lesz látható. Utóbbi színész megint nagy változáson ment keresztül, hiszen Az alelnök forgatása után vágott bele Az aszfalt királyaiba, több kilót fogyott az újabb szerep kedvéért. Mellettük pedig Jon Bernthal (Punisher), Caitriona Balfe (Szupercella, Pénzes cápa) és Josh Lucas (Mindenütt nő, Egy csodálatos elme) is ott lesz a végeredményben.

A rendezést James Mangold vezényelte, aki legutóbb nagyot alkotott, a Logan – Farkas igazi siker lett tőle, sőt ezen a téren a Börtönvonat Yumába vagy A nyughatatlan is említhető a részéről. Persze néhány mellényúlás is akadt a karrierje során, hiszen a kevésbé jól sikerült 2013-as Farkas filmet is ő hozta össze, vagy a Kéjjel-nappalt is felróhatjuk neki – és a magyar címadóknak.

A Ford és Ferrari küzdelem a most érkezett előzetes alapján tényleg nagyot fog szólni és a Rush után egy újabb őrületes autós filmnek örülhetnek azok, akik bírják a száguldást.

A magyar mozikba az ígéretek szerint 2019. november 14-én érkezhet meg Az aszfalt királyai.

Az aszfalt királyai első filtrailer:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here