Forgatási videón Vasember NAGY jelenete a Végjátékból!

0
393
Forgatási videón Vasember NAGY jelenete a Végjátékból!
Forgatási videón Vasember NAGY jelenete a Végjátékból!

A vásznon már láttuk Vasember NAGY jelenetét a Bosszúállók: Végjátékban, most viszont egy forgatási videó is érkezett a felvételről!

A Marvel beváltotta ígéreteit. A stúdió és így Kevin Feige is azt ígérte, hogy érzelmes lesz a Végjáték, méltó lezárást kap a saga nagy fejezete és bizony lesznek karakterek, akiktől búcsúznunk kell. Tényleg így történt, ráadásul többen is elköszöntek.

Igaz, Fekete Özvegy búcsúja bizonyos szempontból érdekes, hiszen azt már tudjuk, hogy 2020-ban megkapja önálló filmjét – az még kérdés, hogy pontosan mikor is játszódik a sztori.

Amerika Kapitány szintén elköszönt, igaz az ő lezárása nem halállal végződött, de Chris Evans is elköszönt a szereptől. A legnagyobb búcsúzó viszont kétségkívül Tony Stark, mindenki Vasembere, aki az életét áldozta az univerzumért.

Talán az elmúlt évek legmegindítóbb jelenete volt az övé a Végjátékban, amellyel a Vasember történet is kerek lezárást kapott, pláne ha belegondolunk, hogy milyen ívet írt le az évek során ez a figura.

A Végjátékban sem volt egyszerű a helyzete: Thanos csettintését túlélte, majd a világűrben sodródva végül hazatért és Potts mellett megtalálta a boldogságot, Thanos megölése után pedig kislánya született. Egy nagyobb jó érdekében viszont úgy döntött mégis feladja mindezt és egy utolsó csatába indul, hogy utána az univerzum egésze békére leljen. A csata tényleg az utolsó lett Tony Stark számára is.

A forgatási ezen pillanatáról került fel egy rövid videó a világhálóra, amelyen az ominózus csettintést is láthatjuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

jimmy rich (@jimmy_rich) által megosztott bejegyzés,

Az biztos, hogy Vasembertől ebben a formában búcsúzunk, ám nem kizárt, hogy az örökségét valaki tovább viszi, a képregényben is volt erre példa. Igaz a Marvel az ilyen irányú terveiről egyelőre még nem nyilatkozott, de talán a D23 expó után kicsit okosabbak leszünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here