Arnold Schwarzenegger az új Terminátor film munkálatairól nyilatkozott

0
565
Arnold Schwarzenegger az új Terminátor film munkálatairól nyilatkozott
Arnold Schwarzenegger az új Terminátor film munkálatairól nyilatkozott

Három hónapon keresztül a magyar fővárosban zajlottak a Terminátor: Sötét végzet forgatásaival, amellyel kapcsolatban Arnold Schwarzenegger árult el most részleteket.

A Terminátor franchise hatodik felvonása lesz az októberben érkező Sötét végzet. Ám a film ennek ellenére igyekszik rendet tenni az elmúlt évekre oly nagyon jellemző káoszban. A készítők például rögvest fogták az eddigi filmek javarészét és egy tollvonással igyekeztek őket semmissé tenni.

Ergo, a Sötét végzet egy időugrást követően a Terminátor 2 – Az ítélet napja után játszódik, a többi filmet pedig nemes egyszerűséggel figyelmen kívül hagyja. Arnold Schwarzenegger mellett pedig ennek fényében Linda Hamilton is visszatér.

Sőt, James Cameron nevét se felejtsük ki, aki producerként aktívan közreműködött és igyekezett mindenben segíteni Tim Miller (Deadpool) rendezőt.

Arnold Schwarzenegger most pont a közös munkáról nyilatkozott. Elárulta, hogy Millerrel egész komoly élmény volt együtt dolgozni és nagyon tehetséges direktornak tartja, aki ráadásul a vizuális effektekhez is nagyon ért, ami nyilván előny tud lenni egy ilyen film esetében.

Az Osztrák Tölgy emellett arról is beszélt, hogy milyen összhang volt Cameron és Miller között a munkálatok ideje alatt.

Nagyon érdekes volt Tim-mel dolgozni. A dinamika közte és Jim Cameron között remek volt. Cameron ugyan az Avatar folytatásokon is dolgozott, így nem volt egyszerű a feladata, viszont a Terminátor az ő gyermeke is, így rajta tartotta a szemét a dolgokon. Érdekes beszélgetések folytak közte és Tim között arról, hogy az adott jelenetet milyen irányba érdemes elvinni, miként kell befejezni a párbeszédeket vagy miként is jelenjen meg egy-egy karakter a vásznon. Nagyon jó volt köztük az együttműködés, úgy érzem jó kezekben volt nálunk a film.

A hírek szerint a Terminátor: Sötét végzet olyan 160-200 millió dollár közötti összegből készülhet el – a vizuális effektekért felelős csapat még ügyködik a dolgon, így nem teljesen realizálódott, hogy mennyi is lesz az a része a dolgoknak.

Reméljük, semmi nem spórolnak ki. Schwarzenegger szerint mondjuk ezen a téren sem kell aggódni, ő már látott 15 percet a filmből, amit az elképesztő jelzővel illetett. Így legyen!

A Terminátor: Sötét végzet 2019. október 31-én érkezik meg az mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here