Horrorra hangolt Aquaman spin-off készülhet!

0
564
Horrorra hangolt Aquaman spin-off készülhet!
Horrorra hangolt Aquaman spin-off készülhet!

Horrorra hangolt Aquaman spin-off készülhet! Mibe, hogy ezt James Wan bulizta ki a stúdiónál!

Habár James Wan rendező évekkel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy szeretne felhagyni a horrorfilmek rendezésével, úgy néz ki, hogy mégsem tud 100%-ban búcsút inteni a dolognak.

Már csak azért sem, mert a kijelentése után még csak visszatért elkészíteni a Démonok között 2. részét. Azt követően viszont mondjuk valóban akadt más is, ahol a keze munkájával találkozhattunk. Ilyen volt a Halálos iramban 7. része is, amelyet mondjuk még a Démonok között 2. előtt levezényelt. Na meg elkészült a hosszú időn át formálódó Aquaman is. Ezzel pedig Wan hatalmasat alkotott. Nem csak azért, mert a végeredmény egy jó szuperhős film volt, hanem azért, mert elképesztő bevételt generált, ilyen téren a legjobb DC képregénymozi lett a végeredmény.

Nem is csoda, hogy a készítők már a folytatás előkészítésén ügyködnek – Wan visszatérése mondjuk ezen a téren még kérdéses, de csodálkoznánk, ha nem ő lenne az elsőszámú jelölt. Viszont az Aquaman-es terveket illetően úgy néz ki, hogy más terveket is szöveget a Warner.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint ugyanis egy, az Ároklakókat felvonultató, a Trench királyságra fókuszáló sztori is elkészülhet, ami ráadásul horrorfilmként van aposztrofálva. Úgy tudni, hogy Noah Gardner és Aidan Fitzgerald már készítik a forgatókönyvet, így a stúdió látszólag tényleg komolyan gondolja a dolgot.

Azt persze szinte biztosra vehetjük, hogy Aquaman nem fog felbukkanni ebben a filmben, hanem kizárólag az Ároklakók kerülnek elő, akik meg ugye az Aquaman mozifilmben nem kaptak túl nagy szerepet.

A rendező személye még kérdéses, hiszen ahhoz azért szükség van arra, hogy Gardner és Fitzgerald forgatókönyve jól sikerüljön. Valószínűleg a rendezői feladatokat nem James Wan fogja ellátni, de producerként közreműködik majd az Ároklakós spin-off elkészítésében.

Sőt, arra is elég nagy összeget mernénk tenni, hogy ahhoz is köze van, hogy a stúdiónál felmerült egy ilyen, horrorra hangolt spin-off elkészítése.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here