Magyarul is hasít az Anna – Előzetesen Luc Besson új filmje!

0
701
Magyarul is hasít az Anna – Előzetesen Luc Besson új filmje!
Magyarul is hasít az Anna – Előzetesen Luc Besson új filmje!

Luc Besson 2017 után ismét új filmmel jelentkezik. Az Anna nem grandiózus mű, viszont pont emiatt jobban is illik a direktor életrajzába.

A Valerian és az ezer bolygó városa volt az a film, amellyel Luc Besson legutóbb jelentkezett. A nagyszabású produkció viszont nem 100%-ban hozta a várakozásokat. Pénzügyileg sem és a filmkedvelő közönség sem volt tőle odáig. Besson pedig talán emiatt úgy döntött, hogy kicsit visszatér ahhoz, amihez a legjobban ért, a krimi-thriller beütésű alkotásokhoz.

Az Anna pedig ilyen szempontból ízig-vérig Luc Besson alkotás. Egy rakás akciójelenettel, kemény női főszereplővel és az emlegetett krimi-thriller vonulattal. Nem beszélve arról, hogy kisebb költségvetést is igényt, mint a Valerian film.

A bemutatóra mondjuk kicsit várni kellett. A Lionsgate nem kapkodta el a dolgot, ugyanis Luc Besson is érintett volt a szexuáliszaklatási botrányban. Az elmúlt évben 9 nő vádolta meg ezzel, egyikük azt állította, hogy a rendező bedrogozta és megerőszakolta. Bizonyítást viszont egyik vád sem nyert, a Lionsgate pedig bizalmat szavazott a direktornak és az Anna idén végre megérkezhet.

A főszerepben egy új üdvöskét láthatunk, Sasha Luss mondjuk a Valerianban már kapott egy kisebb szerepet, most viszont mindent rábízott a rendező. Hozzá kell tenni, hogy az előzetes alapján Sasha Luss Oscar-díjat nem fog kapni, viszont egy ilyen szerep akár be is indíthatja a karrierjét. A sztori szerint egy modellből lett profi bérgyilkost alakít, aki ha kell elcsábítja áldozatait, de nem fél végezni velük, ha úgy hozza a helyzet.

Sasha Luss mellett azért néhány ismert színész jelenlétére is számíthatunk, hiszen Helen Mirren, Luke Evans és Cillian Murphy is szerepet kapott a filmben, ami a nyári időszakban a hazai mozikban is bemutatkozik, 18-as karikával.

Anna – magyar szinkronos előzetes #1:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here