Amit nem akarsz tudni a szüleidről (2019)

0
507

A Vadbarmok és a Nagyfiúk forgatókönyvírójának legújabb filmjében Alec Baldwin és Salma Hayek alakít férjet és feleséget, akik elképesztő kalamajkába keverednek.

Film adatlap

 Amit nem akarsz tudni a szüleidről (2019)

 • Magyar cím: Amit nem akarsz tudni a szüleidről
 • Eredeti cím: Drunk Parents
 • Műfaj: Vígjáték
 • Szereplők: Alec Baldwin, Salma Hayek, Jim Gaffigan, Joe Manganiello, Treat Williams, Michelle Veintimilla, Natalia Cigliuti, Colin Quinn, Eddie Schweighardt, Jeremy Shinder, Ben Platt, Olivia Luccardi, JoJo Kushner, Sasha Mitchell, Aasif Mandvi
 • Rendező: Fred Wolf
 • Forgatókönyvíró:Fred Wolf, Peter Gaulke
 • Amerikai bemutató: 2019. április 19.
 • Magyar premier: 2019. február 28.
 • Filmstúdió: BRON Studios, Creative Wealth Media Finance, Fortitude International
 • Forgalmazó: Big Bang Media
 • IMDb adatlap: Drunk Parents
 • [ratings]

Tartalom

Frank (Alec Baldwin) és Nancy (Salma Hayek) ránézésre jómódú és igazán rendezett életű középosztálybeli házaspárnak tűnnek, akiknek nem megy rosszul. Ennek ékes bizonyítéka lehet a családi Range Rover vagy a Tudor-stílusú házuk is. Ráadásul szemük fénye, egyetlen lányuk is az, akikre csak büszkék lehetnek a szülők. Pont elkezdte az egyetemet, a szülők pedig már el is fuvarozták őt a kollégiumba.

A feketeleves viszont csak ezután jön. A párt felkeresi egy behajtó, ezt követően pedig oda minden, amit eddig összegyűjtöttek. A féltve őrzött biztonság egy csapásra összeomlik.
Frank és Nancy azonban úgy döntenek, hogy a családi csődről a lányuk semmit sem tudhat meg, az egyetemi tanulmányai pedig a jövőben is finanszírozni fogják, akkor is, ha a fene fenét eszik.

Először garázsvásárt tartanak, ahol a megmaradt holmikon próbálnak túladni, később az éjszakai életbe és játékokba is belevetik magukat, de a bonyodalmak csak ezt követően indulnak be igazán. A páros súlyos döntéseket hoz és őrült kalandokba keveredik, mindeközben pedig igyekeznek mindenki előtt titokban tartani, hogy egyre meredekebb lejtőn csúsznak lefelé, ahol lehet, hogy nincs is megállás.

Képek

Előzetesek

Magyar szinkronos előzetes 01.

Hírek és érdekességek

Alec Baldwin és Salma Hayek nem először alakítanak házaspárt – igaz nem a vásznon, hanem kisképernyőn, de A stúdió című sorozatban is hasonló szerepeket osztottak rájuk.

A film forgatásain Salma Hayek megsérült. Nem volt annyira komoly a baj, de a szóban forgó fejsérülés okán a kórházat is megjárta. Minderről természetesen az Instagramon is beszámolt, ahol megnyugtatta a rajongókat: „Megsérült a fejem és be kellett jönnöm a sürgősségire, de ne aggódjatok, nem lettem lököttebb, mint voltam.”

Az Amit nem akarsz tudni a szüleidről rendezését Fred Wolf vezényelte. Az úriember annak idején a Vadbarmok című filmet dirigálta, de talán inkább forgatókönyvíróként lehet ismerősebb. Ennek okán egyébként ez alkalommal is dolgozott ezen a poszton is. Korábban pedig a Kismocsok, a Sodró lendület vagy a Nagyfiúk című filmeket jegyezte. Utóbbinak a folytatásának is volt lehetősége dolgozni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here