Állati ütős lett az Aladdin teljes előzetese!

0
355
Állati ütős lett az Aladdin teljes előzetese!
Állati ütős lett az Aladdin teljes előzetese!

Megérkezett a teljes hosszúságú Aladdin előzetes, ami bőven üti a korábbi kedvcsinálót. A végeredmény úgy tűnik nem fog csalódást okozni.

Néhányan fanyalgásnak adtak hangot, miután a Disney bemutatta a Guy Ritchie rendezésében készülő Aladdin film első előzetesét. Igaz ez a teaser trailer többnyire kedvcsináló jellegű volt, de valóban úgy tűnt, hogy az igazi átütő erő hiányzik belőle. Most viszont, hogy befutott a teljes hosszúságú előzetes, leginkább csak ámulásra és bámulásra van okunk. Az új trailer ugyanis meglehetősen arcon csapja a nézőt és szerencsére a szó jó értelmében kell ezt érteni.

Az már most látszik, hogy a korábbi anyaghoz képest finomítottak a CGI-n és szerencsére Will Smith is pont olyan kékben pompázik, ahogy azt illik és ahogy azt el is vártuk tőle. Korábban ugye megjelent néhány fotó, ahol semmi kék nem jellemezte a színészt. Ezzel kapcsolatban persze már akkor is azt ígérte a stúdió, hogy természetesen változtatni fognak. Nos, tényleg így lett.

Az is biztosnak tűnik, hogy Guy Ritchie jó választás volt a film élőszereplős feldolgozására. Úgy tudni, hogy a rendező maga is nagyon élte ezt, hiszen az ő filmjei is hasonló hősöket állítanak a középpontba. Sokan abban bíznak, hogy a Disney kedvéért Guy Ritchie-nek nem is kellett meghazudtolnia magát és akár már a kezdő képsorokban egy hamisítatlan Guy Ritchie nyitányban lesz részünk, ahol Aladdin akciózik egy jót Agraba utcáin.

Az elvárások természetesen nagyok, hiszen a közönség árgus szemekkel figyeli, hogy miként is sikerülnek a Disney élőszereplős feldolgozásai. Eddig viszont nem igazán lehet okunk a panaszra. Reméljük ez május végén sem változik és az Aladdin tényleg nagyot szól majd a mozikban.

Aladdin 2019 teljes filmtrailer #1:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here