Aki bújt – magyar szinkronos előzetesen a bújócskás horror!

0
1218
Aki bújt – előzetesen a bújócskás horror!
Aki bújt – előzetesen a bújócskás horror!

A Southbound és Az ördök ivadéka rendezőinek legújabb filmjében a jó öreg bújócska kapja a főszerepet. Viszont sokkal véresebb és életveszélyesebb módon, mint ahogy gyerekkorunkba játszottuk.

Annyira rossz, hogy az már jó. Az alaptörténetet ismerve és az előzetest látva pont ez jut eszünkbe az Aki bújt című horrorral kapcsolatban. Szóval a sztori.

Adott egy fiatal lány, aki hozzámegy álmai pasijához. Ez eddig így szép, az apósékkal töltött első közös este viszont meglehetősen fura. Hagyomány ugyanis, hogy ha új taggal bővül a család, akkor egy közös játék veszi kezdetét, esetünkben pont a bújócskát dobja a gép. Hősnőnk persze zokszó nélkül belemegy a dologba, hiszen mi baj lehet. Újdonsült családja azonban eléggé kattant, a bújócskát életre-halálra játsszák. Ha megtalálják a lányt még az előtt, hogy feljönne a Nap, akkor megölik. Ha sikerül elbújnia, akkor a család méltó tagja lehet. Persze ha ezek után még kedve van az ilyesmihez.

A sztori blőd, az előzetes viszont nem tűnik rossznak és van egy fajta suspense, ami akár jól is elsülhet a véresebb jelenetek kombinálásával. Ráadásul a Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett páros a Southbound című horrorantológián is dolgoztak, az nem sikerült rosszul. Az ördög ivadéka talán felejthetőbb alkotásuk volt, az Aki bújt-on viszont érdemes rajta tartani a szemünket.

A főszerepben Samara Weaving látható, aki már a The Babysitter című filmben is kellemes alakítást nyújtott, nem mellesleg Hugo Weaving unokahúga. Mellette pedig Mark O’Brien és Henry Czeryn is látható lesz. A film augusztus 22-én landol a hazai mozikban, így aztán az eredeti nyelvű előzetes mellett szinkronos trailer is érkezett.

Őszintén egy kicsit kétkedve állunk a dolog előtt, de akár a Vaksötét színvonalát is képes lehet hozni a végeredmény. Ne feledjük, a sztori ott is egészen érdekes volt, de a rendezők remek kis szórakozást tudtak összehozni. Hátha most is így történik. Felkészültél? Aki bújt, aki nem, jöhet?!

Aki bújt – magyar szinkronos előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here