Ütős lett az első Ad Astra trailer – Megérkezett Brad Pitt űrkalandja!

0
451
Ütős lett az első Ad Astra trailer – Megérkezett Brad Pitt űrkalandja!
Ütős lett az első Ad Astra trailer – Megérkezett Brad Pitt űrkalandja!

Befutott az első előzetes az Ad Astra – Út a csillagokba című sci-fihez. A főszerepben Brad Pitt lesz látható, a rendezést pedig James Gray vezényelte.

Meglehetősen érdekes előzetest kapott a szeptember közepén érkező Brad Pitt sci-fi, az Ad Astra – Út a csillagokba. A végeredmény azért a várakozások szerint nem egy űrközi háborút bemutató alkotás lesz, inkább egy kicsit személyesebb és merengős, mélyebb mondanivalóval rendelkező produkcióra kell számítani. Pláne ismerve James Gray munkásságát.

A történetünk főhőse Roy McBride lesz, őt alakítja Brad Pitt. A férfi egy különös utazásra indul a Naprendszer peremére, minderre pedig több oka is van. Szeretné felderíteni az emberiséget fenyegető komoly csillagközi problémát, valamint eltűnt édesapja után nyomoz, akinek ráadásul jó eséllyel köze is van az ismeretlen problémához. Roy viszont nem csak kalandokkal szembesül, hanem olyan kérdésekkel is, mint az emberi létezés mivolta és az emberiség helye a kozmoszban.

Ha már a rendező James Gray munkásságát említettem. Ő korábban a Z, az elveszett várossal rukkolt elő, viszont A bűn állomásai vagy Az éjszakai urai című filmek is hozzáköthetőek, sőt a Két szeretőt is ő készítette.

Ezek pedig azért mélyebb mondanivalóval is bírtak, mondhatni kissé személyes alkotások voltak. Ez a vonal pedig már az Ad Astra előzetes alapján azért ezen a sci-fin is érezhető. Emellett persze azért ránézésre egy meglehetősen profi és grandiózus alkotás érzete is bőven benne van az előzetesben.

Érdekes sci-fi egyvelegre van kilátás, amelyben Brad Pitt mellett feltűnik majd Tommy Lee Jones, Liv Tyler, Donald Sutherland, Ruth Negga és John Ortiz is. Az Ad Astra – Út a csillagokba a tervek szerint szeptember 19-én mutatkozhat be a magyarországi mozikban.

AD ASTRA Trailer (2019) #1:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here