Hidegrázós A szolgálólány meséje 3. évad előzetese!

0
485
Előzetesen A szolgálólány meséje 3. évada!
Előzetesen A szolgálólány meséje 3. évada!

Huh! A Hulu néhány éve nagyot húzott A szolgálólány meséje című szériával, aminek idén már a harmadik évada következik. Ez kapott most előzetest és elképesztő izgalmakra van kilátás.

2017-ben indult hódító útjára A szolgálólány meséje. Egy a disztópikus jövőben játszódó széria, ami talán nem indul túl pörgősen, ám ha esélyt adsz neki, akkor jó eséllyel magába szippant. A végeredményt első sorban a női nézők imádják és tényleg nem hiába. Az első évad és a folytatás is rendkívül jól felépített volt, igazi profi munka, az a fajta, amit ha nézni kezdesz, akkor meglehetősen nehezen tudod abbahagyni.

Az új évada előzetese pedig legalább ennyire remeknek tűnik. Fontos, hogy ha esetleg a második évadot még nem fejezted be, akkor csak saját felelősségre dönts a folytatást mellett. Kicsit hitchcocki az új trailer, de néhány dolog azért van benne, ami kicsit csorbíthatja az élményt, ha még nem fejezted be a második felvonást.

A kétperces ízelítő azt sugallja, hogy a harmadik évadban tényleg kitör a felkelés és a nagybetűs forradalomnak lehetünk majd nézői. A korábbi részek ismeretében pedig az sem kérdés, hogy jó néhány kérdésre kaphatunk majd választ, akár újabbak is felmerülhetnek. Emellett pedig jó eséllyel embert próbáló élményre számíthatunk.

A főbb szerepekben természetesen továbbra is Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Joseph Fiennes, Ann Dowd, Amanda Brugel és Max Minghella látható. Ráadásul Bruce Miller is továbbra is rajta tartotta óvó tekintetét a munkálatokon.

Az pedig talán nem is kérdés, hogy a történet nem fog befejeződni a mostani, harmadik évadnál. A szolgáló lány meséje ugyanis szinte biztosak vagyunk benne, hogy bőven tartogat még meglepetéseket.

A szolgálólány meséje 3. évad előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here