Will Smith bekékült az Aladdin új előzetesében!

0
525
Will Smith bekékült az Aladdin új előzetesében!
Will Smith bekékült az Aladdin új előzetesében!

Egy rövid, ám annál fontosabb előzetest kapott az élőszereplős Aladdin mozi! Will Smith most már tényleg kék dzsinn!

Már nincs is hátra olyan sok a Guy Ritche rendezésében készült Aladdin premierjéig. A filmre pedig sokan kíváncsian várnak, hiszen mégis egy imádott klasszikus élőszereplős feldolgozásáról van szó. Az első előzetes nem tűnt rossznak, viszont az első beérkezett képek kiverték a biztosítékot a rajongóknál. Ezeken ugyanis Will Smith is ott volt, amivel nem is lett volna baj, viszont nem kékben pompázott. Ami amiatt, hogy ő a film dzsinnje, elég óvatlan lépésnek tűnt.

Persze a színész és a készítők is igyekeztek mindenkit megnyugtatni, hogy a végső változatban természetesen a dzsinn színében is igazodnak majd ahhoz, amit a rajzfilmben láthattunk.

A legutóbbi kedvcsinálóban pedig már igazolták is ezen kijelentésüket. Az új és rövidke trailer már ismert jeleneteket is mutat, viszont néhány képkoca erejéig felbukkan a repülő szőnyeg, aki Aladdinnak szintén fontos segítője. Na és természetesen a Will Smith alakította dzsinn sem marad ki a buliból, ráadásul most már valóban kékben láthatjuk őt.

A történet állítólag bizonyos elemeiben eltér majd az eredeti rajzfilmtől. Illetve azért kérdés lehet az is, hogy a Guy Ritchie-féle csibészségből mennyi jelenik meg a filmben. Persze az Aladdin sztori, ha lecsupaszítjuk pont egy Guy Ritchie film alapja is lehetne, hiszen egy vagány utcagyerek kapja a főszerepet. Viszont pontosan tudjuk, hogy a rendező azért elég sajátos ízvilággal rendelkezik. Remélni tudjuk csak, hogy ebből minél több érződik majd a végeredményen.

A premierdátum 2019. május 23. a magyar mozikban, amit alig győzünk kivárni. A főbb szerepekben pedig Will Smith mellett Naomi Scott, Mena Massoud, Billy Magnussen, Nasim Pedrad, Marwan Kenzari és Navid Negahban lesz látható.

Aladdin előzetes (trailer):

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here