Kiderült miben lesz más a Westworld 3. évada a korábbiakhoz képest

0
457
Kiderült miben lesz más a Westworld 3. évada a korábbiakhoz képest
Kiderült miben lesz más a Westworld 3. évada a korábbiakhoz képest

Sajnos még mindig meglehetősen sokat kell várni a Westworld 3. évadára, a készítők azonban most elárultak néhány dolgot az új felvonással kapcsolatban.

Májusban már bemutatták az első kedvcsináló előzetest a Westworld 3. évadához, amellyel kapcsolatban azért időről időre érkeznek új információk. Nem rég például kiderült, hogy a Breaking Bad sztárja is csatlakozott az HBO sikerszériájához. Az sem titok, hogy az új évad új helyszínen játszódik majd, nem a parkban járunk, hanem a futurisztikus Los Angelesbe helyezik át a készítők a sztorit.

Ez utóbbi nem is tűnik rossz döntésnek, hiszen a rajongók javarészt imádták a második évadot, ám az idővonal sokak számára kissé zavarosnak tűnt és nem is aratott osztatlan sikert. A készítők ígérete úgy szólt, hogy a folytatásra ezen is változtatnak.

Westworld Dolores
Westworld Dolores

Jonathan Nolan és Lisa Joy az EW-nek is adott egy interjút. Ebben beszéltek arról, hogy az új évad inkább élményt ígér majd, nem pedig egy kitalálós sztorit. Az androidok ugyanis végre találkoznak majd az alkotóikkal. A terv alapvetően is az volt a készítői brigád részéről, hogy a karaktereket évadról-évadra újabb és lehetőleg radikális helyzetbe hozzák. A karakterek fejlődése és alakulása kifejezetten fontos, ami Joy és Nolan elmondása szerint igazán szórakoztató is, hiszen nagyszerű színészekkel dolgozhatnak együtt.

Jelenet a Westworld harmadik évadából.
Jelenet a Westworld harmadik évadából.

Az sem titok, hogy Dolores (Evan Rachel Wood) visszatér a folytatásra, persze a második évad történéseit figyelembe véve ez nem is meglepő. Ráadásul Dolores sztorija erősen összefügg majd az Aaron Paul által életre keltett építőmunkás figurájával. Bár erről egyelőre nem beszéltek többet a készítők, de állítólag fontos része lesz a West World 3. évadának.

Az újabb részekre viszont egy darabig még tényleg várhatunk, hiszen valamikor 2020-ban kerülhetnek adásba az HBO-n.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here