Újabb szereplőkkel bővült a WandaVision sorozat stábja

Formálódik a Marvel WandaVision elnevezésű sorozata, amelyhez most néhány új színész csatlakozott, köztük két ismerős arccal.

0
312
Újabb szereplőkkel bővült a WandaVision sorozat stábja!
Újabb szereplőkkel bővült a WandaVision sorozat stábja!

Formálódik a Marvel WandaVision elnevezésű sorozata, amelyhez most néhány új színész csatlakozott, köztük két ismerős arccal.

A tervek szerint jövőre szeretnék bemutatni a Disney+ kínálatában a WandaVision című sorozatot, amelyben természetesen a Marvel Filmes Univerzumából ismert Skarlát Boszorkány és Vízió vesz részt.

Hőseink ha minden igaz egy alternatív világban lesznek együtt, ami fontos, hiszen tudjuk, hogy a mozifilmekben a két karakter sorsa végül nem tudott egybefonódni igazán. Jó eséllyel Vízió alkotja majd meg ezt a világot, amelyben a hősök a képességeiket kihasználva szeretnének békés és hétköznapi életet élni.

A címszerepekben természetesen Elizabeth Olsen és Paul Bettany lesz látható, de hozzájuk most újabb színészek csatlakoztak.

Kiderült például, hogy Kat Dannings is szerepet kapott, vele ráadásul már találkozhatunk a MFU-ban, a Thor-filmekből lehet ismerős, a kissé bolondos Darcy Lewis-t alakította. Randall Park pedig szintén ott volt már a filmekben, egészen pontosan a Hangya és Darázsban találkozhattunk vele, Jimmy Woo FBI ügynökként. Ő is ott lesz a szériában.

Teyonah Parris is szerepet kapott, neki ez még szűzterep, de igazából egy korábban megismert karakter, a Marvel Kapitányban látható Monica Rambeau idősebb változatát fogja alakítani. Míg Kathryn Hahn egy hangoskodó szomszéd karakterét húzza magára.

Sokkal többet egyelőre nem tudni a sorozatról, ami még biztos, hogy a rendezést Matt Shakman (Fargo) vezényli majd és a készítők hat részt szeretnének összehozni.

Természetesen nem ez lesz az egyetlen sorozat, ami a Marvel Univerzumában játszódik, hiszen Loki is saját szériában hasíthat, de többek között egy animációs sorozattal, a What if…? cíművel is készül a Disney. Ráadásul, ha ezek a változatok működőképesek és közkedveltek lesznek, akkor bőven van rá esély, hogy a Disney+ ezen a téren is tovább erősít és újabb nagyszerűnek ígérkező sorozatokkal leszünk ellátva.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here