Komolyan zúz a Venom második magyar szinkronos előzetese

0
858
Venom második magyar szinkronos előzetese
Venom második magyar szinkronos előzetese

Megérkezett a Tom Hardy főszereplésével készült Venom új szinkronos előzetese. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki a Sony által propagált Venom mozifilmből, ami ugye a Pókember Univerzumban játszódik, bár jó eséllyel a Hálószövő nélkül.

Ez utóbbi dolog mondjuk kérdéses, sok mindent lehetett már hallani. Pókember jogai ugye a Sonynál vannak, viszont a Marvel használja a figurát, naná, hiszen Tom Holland alakításában a Bosszúállók: Végtelen háborúban is ott volt a jó öreg Póki.

Ennek ellenére a Sony pedzegette korábban, hogy Peter Parker, akár egy cameo erejéig akár feltűnhet és nem tartották kizártnak, hogy ugyanúgy Tom Holland alakításában. Ez a része egyelőre meglepetés marad, persze tény, hogy a főszereplő a Tom Hardy által életre keltett Venom lesz. Belőle pedig a legújabb szinkronos előzetesben sincs hiány.

Tegyük hozzá, hogy a korábban bemutatott teaser trailer elég finomkodó volt. Úgyis fogalmazhatnék, hogy nem feltétlen keltette fel, úgy igazán az ember figyelmét. Ezzel szemben a második, hosszabb előzetes, már elég vagánynak tűnik. Olyan filmet vetít előre, amire bizony érdemes lesz majd jegyet váltani.

Jelenetfotó a Venom-ból.
Jelenetfotó a Venom-ból.

A sztorival kapcsolatban egyelőre meglehetősen titkolózó a stúdió. A mostani előzetes sem visz minket közelebb az igazsághoz. Állítólag a képregények közül a Lethal Protector lesz a vászonra álmodva. Ebben a sztoriban Eddie Brock már túl van a Pókemberrel való találkozáson, összecsaptak, a karakter pedig San Francisco-ban szeretne új életet kezdeni.

Ennek viszont egy kicsit ellentmond az új előzetes, amelyben azt is láthatjuk, ahogy Brock megfertőződik és tulajdonképpen Venommá válik. Szóval a sztori részéről kicsit sötétben tapogatózás a helyzet, de annyi baj legyen, az előzetes kellően képes felcsigázni a leendő nézőket.

A film rendezését Ruben Fleischer, a Zombieland direktora vezényelte, az elvárások emiatt is magasak lehetnek. Na, de ne feledjük, hogy Tom Hardy mellett olyan színészek bukkannak fel az október 4-én érkező Venom filmben, mint Michelle Williams, Woody Harrelson, Riz Ahmed vagy éppen az amúgy kiváló kaszkadőr Michelle Lee.

Venom magyar szinkronos előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here