Zöld utat kapott a Venom 2. része, már készül a szkript!

0
733
Zöld utat kapott a Venom 2. része, már készül a szkript!
Zöld utat kapott a Venom 2. része, már készül a szkript!

Jöhet a Venom folytatása. A hír egyáltalán nem meglepő, a Sony részéről tulajdonképpen formalitás volt, hogy jelezték nem hagynak minket Venom 2 nélkül.

Habár a rajongók egy részének volt egy kis hiányérzete a Venom filmet illetően, mégis egy szerethető, szórakoztató alkotás lett a végeredmény. Persze akadt néhány blőd dolog, a főgonoszt is közhelyesen sikerült elintézni és logikátlanságba is belefuthattunk, de Tom Hardy élvezte, amit csinált, ez látszott.

Ja, és ugye arról se feledkezzünk meg, hogy a jegypénztáraknál mindezek ellenére vagy pont ezek miatt, de hasított a film.

A Sony így nem is sokat törpölt azon, hogy mi legyen a sztori sorsa. Nyilván alapvetően is folytatásban gondolkoztak, hiszen Woody Harrelson személyében már Vérontót is belengették. Ő pedig jön, ahogy Hardy és Michelle Williams is (utóbbi mondjuk reméljük egy kicsit nagyobb harci kedvvel száll ringbe).

A stúdió bevált recepten ne változtass elvet igyekszik követni. Így aztán a forgatókönyvön Kelly Marcel dolgozhat, aki az első rész írásából is kivette a részét.

Jelenetfotó a Venom első részéből.
Jelenetfotó a Venom első részéből.

Egy nagy kérdés viszont biztosan van. Ruben Fleischer rendező sorsa. Az valószínűleg nem kérdés, hogy a Sony szeretné őt, viszont pont egy másik filmet forgat a stúdiónak, a Zombieland 2. részét, így aztán kérdés, hogy a határidők miatt belefér-e neki a második Venom mozi. Nyilván Harrelson is azok közé tartozik, akik érdekeltek abban a produkcióban, csak ő a forgatásokat követően ráér, míg a rendező esetébe ez nem feltétlen igaz.

A határidők azért lehetnek szűkek, mert habár hivatalos premierdátum nincs, de úgy tudni, hogy a Sony 2020-ban mindenképpen bemutatná az újabb filmet, így aztán a kameráknak már idén forogniuk kell.

A sztoriról nem sokat tudunk, bár nyilvánvaló, hogy ez alkalommal Vérontó okozhat bonyodalmakat.

A korhatár besorolás is kérdéses lehet, bár furcsa volna, ha a Sony most változtatna ezen. Az első filmről is azt lehetett sejteni, hogy R-es besorolást kap, sajnos nem így lett. Vérontó karaktere mondjuk indokolná a fokozottabb durvulást. Bár a film egyik producere korábban úgy nyilatkozott, hogy vér és belek nélkül is meg lehet oldani, hogy Vérontó hatásos és félelmetes legyen.

Előző cikkMarvel Kapitány (2019)
Következő cikkJohn Wick: 3. felvonás – Parabellum (2019)
A Rádió 7-ben pörgetem a legfrissebb slágereket. A filmek iránti szeretetem már kisgyerek koromban kialakult, azóta se küzdöttem le ezt a fertőzést. Tőlem értesültök a legfrissebb filmhírekről ezen az oldalon. Ha a keményebb műfaj érdekel, akkor a Horror-Filmek.Hu weboldalon is megtalálsz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here