Hemzseg az új jelenetektől az X-Men: Sötét Főnix nemzetközi előzetese

0
344
Hemzseg az új jelenetektől az X-Men: Sötét Főnix nemzetközi előzetese
Hemzseg az új jelenetektől az X-Men: Sötét Főnix nemzetközi előzetese

A legújabb X-Men film készítői igyekeznek fokozni várakozásainkat, ezt pedig nem is csinálják rosszul. A nemzetközi előzetes számos új és egészen látványos jelenetet tartogat számunkra.

A hánytatott sorsú Sötét Főnixről már többször írtunk az oldalon, a helyzet pedig az, hogy továbbra is sajnáljuk a franchise helyzetét. A Fox ugyanis még neki látott a Sötét Főnix elkészítésének, viszont mire teljes egészében a végére értek volna a projektnek a stúdiót felvásárolta a Disney. Persze csak erre fogni nem lehet azt, hogy a franchise új része körül nem alakult minden az elképzelések szerint. Újraforgatásokra volt szükség és a premiert is tolni kellett.

Állítólag azért túl nagy baj nincs és a végeredmény látványos és az eddigiekhez képest merőben más sztorit ígér.

Nos, a nemzetközi X-Men: Sötét Főnix előzetes is ezt igyekszik megerősíteni. A trailer igyekszik bemutatni azt, hogy Jean Grey (Sophie Turner) kit fog megölni a filmben. Pontosabban kiket, hiszen egy búcsúzóról már le is rántották a leplet, de Simon Kinberg azt ígérte, hogy tartogatnak még meglepetést számunkra. Ráadásul a rendező úgy fogalmazott, hogy a kérdés nem is feltétlen az, hogy kit/kiket öl meg, hanem hogy az eddigiekhez képest mennyiben más X-Men filmet kapunk.

Láthatjuk a fiatal Jean autóbalesetét is, amelyet követően X professzor iskolájába került, sőt ebben a részben az X-Menek már az űrbe is kimerészkednek, amelynek Jean ereje szempontjából is fontos szerepe van.

Valamint ne feledkezzünk meg Jessica Chastain karakteréről sem, a trailer sem teszi. Őt is láthatjuk és még mindig elég titokzatos. Az biztos, hogy egy gonosz karakterrel van dolgunk, aki egymás ellen fordítja az X-Meneket.

Az utolsó Fox által formált X-Men film június 8-én érkezik meg a hazai mozikba.

X-Men: Sötét Főnix nemzetközi előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here