Új jelenetekkel küldik mozikba a Bosszúállók: Végjátékot!

0
341
Új jelenetekkel küldik mozikba a Bosszúállók: Végjátékot!
Új jelenetekkel küldik mozikba a Bosszúállók: Végjátékot!

Szinte alig vagyunk túl a Bosszúállók: Végjáték premierjén, már kiderült, hogy a stúdió egy kicsit felturbózva újra a mozikba küldené a sikerfilmet. A cél az, hogy letaszítsák az Avatart a bevételi lista éléről!

2 milliárd 7888 millió dollár – na meg az apró. Ezzel a rendkívüli eredménnyel az Avatar a világon a legtöbb bevételt produkáló filmalkotás. A lista élén sokáig egy másik Cameron alkotás, a Titanic állt, az Avatar viszont több mint 600 millió dollárral képes volt túlszárnyalni a rekordot, amit azóta sem döntött meg senki.

A Bosszúállók: Végjátéknak viszont jó esélye volt erre. Ráadásul a film alaposan lopta a távolságot, végül azonban 44 millió dollár híja maradt a rekorddöntésnek.

A Disney pedig úgy tűnik, hogy versenyezne még egy kicsit, ugyanis kiderült, hogy a Pókember: Idegenben előtt, a világ néhány országában újra mozikba küldik a Végjátékot.

Ráadásul Kevin Feige, a Marvel Studios feje azt is elárulta, hogy igazából egy picit bővebb változatot kapnak a rajongók. Úgy fogalmazott, hogy nem egy bővített kiadásról lesz szó, viszont egy olyan verziót küldenek a mozikba, amelynek a végén akadnak újdonságok. Ráadásul a stáblista utánra is beígértek néhány törölt jelenetet, egy kis tisztelgést és egy kis meglepetést is. Ennél többet viszont Feige nem volt hajlandó elárulni.

Úgy tűnik a rekorddöntés nemes cél lett a stúdió háza táján. A jelenetekről pedig habár pontos információk nem érkeztek, azért érdemes tudni, hogy a csapatnak bőven van miből válogatnia.

A helyzet ugyanis az, hogy majd 900 órányi felvett anyaggal rendelkeznek a Russo-testvérek. Ráadásul azt is tudjuk, hogy ők maguk is néhány olyan jelenetet is kivágtak végül, amiért egy picit sajgott a szívük. Persze tegyük hozzá, hogy a Bosszúállók: Végjáték így is baromi hosszúra sikerült – amit azért annyira nem bántunk. A játékidő most pedig néhány perccel úgy tűnik még bővül, reméljük megéri majd a jegyárat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here