A pletykák szerint egy új bolygó is szerepet kaphat a Star Wars IX-ben!

0
432
A pletykák szerint egy új bolygó is szerepet kaphat a Star Wars IX-ben!
A pletykák szerint egy új bolygó is szerepet kaphat a Star Wars IX-ben!

Az elmúlt időszakban egyre több pletyka és híresztelés látott napvilágot a Star Wars IX részével kapcsolatban. Ez pedig nem is csoda, hiszen közeleg a premier.

A stúdióra, ahogy a Marvel filmek esetében, úgy most is a titokzatosság a jellemző. A Disney ugyanis nem akar túl sok mindent a rajongók orrára kötni a folytatást illetően. Így aztán egyelőre találgatások és sötétben tapogatózás az, ami nekünk maradt.

Viszont néhány pletyka azért napvilágra került, ezek közül pedig akár több dolog is valóságos lehet. Ott van például Jordánia, amely forgatási helyszínként szolgált a stáb számára. A híresztelések szerint pedig az ország egy új bolygó helyszíne volt. Sőt, ha minden igaz egy fesztiválhangulatú jelenetet is leforgatott ott a stáb.

Szó van arról is, hogy Kylo Ren egy vadonatúj hajóval tér vissza az új felvonásban. A hajóról szóló leírások egy fehér-piros-fekete járműt írnak körül, amelyet rengeteg mechanikus alkatrész vesz körül. Valamint a hajón Darth Vader sisakja is helyet kap. Nem úgy Kylo Ren-é, aki állítólag nem viseli majd sisakját. Ez persze nem csoda, hiszen az tönkrement, ám állítólag a kilencedik felvonásban mégis visszatér, megjavítva, de valaki más viseli majd.

Jó esély van arra is, hogy a Ren lovagok is újból megmutatják magukat. A Rian Johnson rendezésében készült korábbi részben nem találkozhattunk velük. Most viszont, hogy ismét Abrams kezébe került a gyeplő, úgy néz ki újból előtérbe kerülnek. Ráadásul fontosabb szerepük is lehet, megtudhatjuk, hogy kik ők, valamint Kylo Ren ellen is fellázadnak majd – állítólag – mivel nem örülnek túlságosan Snoke halálának, ezért pedig Kylo Ren-t okolják.

Egy másik leírás szerint egy droidgyár helyszínét is összedobták a készítők az egyik forgatási helyszínen, valamint állítólag fény derülhet arra is, hogy kik Rey szülei. Ezzel kapcsolatban Rian Johnson mondjuk korábban már úgy nyilatkozott, hogy nem fontos, talán két ember, akik eladták a lányukat, hogy alkoholt vegyenek. Úgy tudni azonban, hogy Abrams nem teljesen így gondolja, ő bizony kitérne erre is.

Egy biztos, decemberben mindezeket illetően már sokkal okosabbak leszünk. – Addig is böngészgessétek a Star Wars IX adatlapját.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here