Egy eddig titkolt óriásszörny is ott lehet a Godzilla 2-ben?!

0
600
Egy eddig titkolt óriásszörny is ott lehet a Godzilla 2-ben?!

Érdekes elképzelés kapott szárnyra a legutóbb Godzilla 2 előzetes láttán. A már beharangozott szörnyek mellett egy újabb titán felbukkanására is számíthatunk?

Idén nyáron érkezhet meg a mozikba a Godzilla II – A szörnyek királya, amely a Warner Bros. és a Legendary Pictures által megálmodott szörnyuniverzum újabb üdvöskéje lehet. A harmadik, hiszen a 2014-es első filmet a Kong: Koponya-sziget követte. 2020-ban pedig befuthat a Godzilla vs. King Kong mozifilm is, sőt ha nem marad el a siker, akkor jó eséllyel ezeket követően sem lesz megállás.

Ami biztos, hogy a Godzilla második felvonásában még több óriásszörnyet vagy ha úgy tetszik titánt kapunk. A címszereplő mellett ugyanis a Toho által megálmodott rémségek közül Rodan, Mothra és King Ghidorah is feltűnhet a vásznon. Ez nem meglepetés, hiszen már a Kong: Koponya-sziget stáblistás jelenetében történtek ezzel kapcsolatban utalások és a stúdió jelezte is, hogy így fog történni. Az első előzetesben mondjuk még csak utaltak ezekre az óriásszörnyekre, de a legutóbbi trailerben már fel is fedték őket.

Azonban pont ez az új előzetes okozott egy kis meglepetést. Ugyanis a képsorokat alaposan figyelve pont olyan, mintha egy újabb óriásszörny is felbukkanna. Nem teljesen egyértelmű a dolog, de a rajongók java része úgy gondolja, hogy kapunk egy ötödik óriást is a filmben.

Godzilla Anguirus
Godzilla Anguirus

Az eszmefuttatások szerint Kumonga vagy Anguirus lehet az, aki még pluszban előkerülhet a játékidő során.

Michael Dougherty rendező nyilatkozata alapján inkább utóbbi szörnyeteg lehet a befutó. A direktornak ugyanis személyes kedvencéről van szó. A Cinema Today Japan-nak például úgy nyilatkozott, hogy Anguirus mellett MechaGodzilla és Biollante a legnagyobb kedvence a japán Godzilla filmekben. Biollante-val kapcsolatban pedig azt is megemlítette, hogy ha elkészítheti a harmadik felvonást, akkor biztos, hogy használja ezt a szörnyet. Így Biollante kizárható. MechaGodzilla pedig mondhatni szintén, mert nagyobb hírverést kapna, ha őt is beletennék a filmbe, ez biztos.

Ez pedig azt jelentheti, hogy csak Anguirus lehet a befutó. Habár a stúdió azóta sem erősítette meg, hogy esetleg egy ötödik óriásszörny is feltűnik majd a filmjükben. Na, és persze a készítők közül senki más nem mondott semmit ezzel kapcsolatban.

Jó eséllyel ez már a premierig nem is változik, így lehet a moziban szembesülünk majd mindezzel. Így pedig az is megtörténhet, hogy esetleg egy teljesen másik szörnyet kapnak a rajongók. Valakit, akire még csak nem is gondoltunk volna. Már persze, ha lesz ötödik óriásszörnyünk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here