Elmebeteg lett az első The Boys! szuperhős sorozat trailer!

0
786
Elmebeteg lett az első The Boys! szuperhős sorozat trailer!
Elmebeteg lett az első The Boys! szuperhős sorozat trailer!

A Preacher sorozat készítőinek továbbra is szerteszét gurulnak a gyógyszerei. Jön a The Boys, amelyben korrupt szuperhősök kapják a főszerepet és kő kövön nem marad!

Gareth Ennis egy igazi őrült zseninek számít képregényes berkekben. Neki köszönhetjük a Constantine – A démonvadászt és a Preacher-t is, utóbbiból pedig több évados, remek sorozat is készült. A legújabb adaptált munkája pedig a The Boys, amely a szuperhős őrületet igyekszik meglovagolni, de úgy, ahogy arra mindig is vágytunk.

Ennis munkásságát ismerve nem is meglepő, hogy egy vérgőzös és vulgáris alkotásra számíthatunk, ahogy az a Preacher esetében sem volt. Az agarakkal pedig a The Boys sem vesz visszább, sőt!

A széria első előzetesét januárban kaptuk meg, már akkor látni lehetett, hogy ez valami ütős bűnös élvezet lesz. Az új The Boy előzetes viszont a korábbira is bőven rátesz egy lapáttal. Nagyon véres, nagyon vicces és bűnösen szórakoztató.

A szuperhős kultusz teljesen új értelmezést nyer a sztoriban, ugyanis a hősök itt korruptak. Egy hétfős bagázsról van szó, a Hetekről, akik ugyan ha kell megmentik a világot, de tisztában vannak azzal, hogy jobbak az embereknél és többet érnek náluk, hatalmuk van felettük.

Átlagos főhősünk viszont egy balul elsült, következmények nélküli akció után elveszti szerelmét, pont a Heteknek köszönhetően, így bosszút esküszik. Egy csapatot verbuvál, akik legyőzhetik a Heteket, akikből azért sokaknak elegük van.

18-as karika és már az előzetesben is látható elmebeteg jelenetek várnak ránk. A főbb szerepekben pedig Karl Urban, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Dominique McElligott és Simon Pegg.

Tipikusan egy a „fal adja a másikat” sorozatról van szó, amihez azért kell egy kis elborultság, de gyanítjuk, ha bírtad a Deadpool filmeket, akkor a The Boys esetében is bőven megtalálod majd a számításaid.

The Boys! Official Trailer:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here