Megvan mikor jön az új Batman-film – Ben Affleck nélkül!

0
744
Megvan mikor jön az új Batman-film – Ben Affleck nélkül!
Megvan mikor jön az új Batman-film – Ben Affleck nélkül!

A DC nem teketóriázott tovább, premierdátummal látta el a Matt Reeves rendezésében érkező új Batman-filmet.

Nem olyan régen Matt Reeves nyilatkozott le néhány dolgot az új The Batman-filmmel kapcsolatban. Azt ígérte, hogy a sztori egy az eddigieknél fiatalabb Batmanre fókuszál majd. A hősnek rengeteg gonosztevővel kell majd farkasszemet néznie és a végeredmény a tervek szerint erősen noir hangulatú lesz. A premierdátum kérdésére viszont Reeves nem tudott válaszolni.

Sebaj, a stúdió a direktor segítségére sietett, ugyanis lerántották a leplet a bemutató tervezett időpontjáról. 2021 nyarán válthatunk jegyet a Reeves-féle Batmanre, egészen pontosan az év június 25-én – már persze ugye reméljük, hogy a hazai téren is ez lesz a céldátum.

Ezzel együtt Ben Affleck is jelzéssel élt a rajongók felé: kiderült, hogy tényleg nem ő lesz az, aki magára húzza a denevérjelmezt. Ez pedig ugye erősen lehetett sejteni.

Az önálló Batman-film még Affleck kezei között formálódott, úgy tűnt, hogy a főszerep mellett a rendezést is ő viheti és a Frank Miller féle Batman: Year One lehet az alapja az egész sztorinak. Ezek közül viszont szinte minden megdőlt.

Az új Batmanről még nem sokat tudni, persze vannak jelentkezők, Ben Barnes (The Punisher – Billy Russo) is jelezte, hogy szívesen vállalná a munkát. A pletykák szerint pedig Robert Pattinson is esélyes a jelmezre.

Néhány hónap viszont van még a forgatások megkezdésééig, így a készítőknek is van idejük megválaszolni ezt a kérdést.

Az önálló Batman film mellett a Warner-DC két másik premierdátumot is bejelentett. 2021. augusztus 6-án mutathatják be az Öngyilkos osztag 2. részét, aminek történetéért James Gunn felel, az mondjuk még kérdés, hogy a rendezést is ő vezényelheti-e. Illetve az év zsúfolt lesz a DC-filmektől, hiszen május 21-én pedig a DC Super Pets premierje esedékes.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here