Tessa Thompson visszatér Valkűr-ként a Bosszúállók: Végjátékban!

0
830
Tessa Thompson visszatér Valkűr-ként a Bosszúállók: Végjátékban!
Tessa Thompson visszatér Valkűr-ként a Bosszúállók: Végjátékban!

A hírt szinte biztosra vehetjük, hiszen a Marvel sem cáfolt és Tessa Thompson is erősen utalt arra, hogy visszatér Valkűr-ként a Bosszúállók: Végjátékban.

Tessa Thompson még a Thor: Ragnarök-ben kapott szerepet és nem is okozott csalódást. Remekül egymásra hangolódtak Thorral és úgy tűnik, hogy a soron következő Bosszúállók filmben ismét találkozhatunk vele.

A karakter a Végtelen háború-ban nem volt ott, ám úgy tudni, hogy Thanos csettintése rá pont nem volt hatással, így pedig a megmaradt csapat segítségére siet ő is.

Ezt azért is vehetjük biztosra, mert az új Bosszúállók akciófigurák között megjelent Valkűr is, amiből sejteni lehetett, hogy a stúdió még számol a karakterrel.

Aztán ott van Tessa Thompson rövid Twitter bejegyzése is, amelyben azt írja, hogy 2019-ben áprilisban és júniusban is találkozhatunk vele a mozikban.

Ezek alapján pedig nem nehéz elvégezni a matekot. A júniusi film a Men in Black új felvonása lesz, amiben pont Chris Hemsworth oldalán szerepelhet ismét. Az áprilisi film pedig ezen infók birtokában csak a Bosszúállók: Végjáték lehet.

Ráadásul egy másik elmélet szerint nem ő lehet az egyetlen visszatérő. Talán még rémlik Mordo, Chiwetel Ejiofor karaktere a Doctor Strange-ből. A film stáblistás jelenete tulajdonképpen egy kiskaput hagyott a karakternek, hogy bármikor visszatérhessen. Így aztán egy rajongó nem volt rest feltenni a kérdést a színésznek, hogy vajon találkozhatunk-e vele a Végjátékban. Ejiofor így válaszolt:

Meg kell nézni a következő filmet!

Ebből persze messze menő következtetéseket nem kell és lehet levonni. Lehet a színész csak ugratni akarta a rajongókat, ám könnyen lehet, hogy Mordo visszatérésével is számolnunk kell. A Russo-testvérek egyébként is azt ígértek, hogy rengeteg karaktert próbálnak megjeleníteni a sztoriban. Miért pont ő maradna ki?

A válaszokra viszont április 25-ig úgy tűnik, hogy várnunk kell.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here