Itt az új Tenet előzetes – Christopher Nolan ismét támad!

A stúdió egyelőre kitart és továbbra is nyáron szeretnék bemutatni a Tenet című új Christopher Nolan filmet. Meg is érkezett a legújabb előzetes!

0
572

A stúdió egyelőre kitart és továbbra is nyáron szeretnék bemutatni a Tenet című új Christopher Nolan filmet. Meg is érkezett a legújabb előzetes!

Habár a premierdátummal kapcsolatos kijelentések kapcsán kicsit óvatosabb a stúdió, hivatalosan még nem törölték el a Tenet 2020. július 16-ra időzített bemutatóját. Igaz néhány promóciós anyagon nem szerepeltetnek semmilyen dátumot, ám úgy tudni, hogy egyelőre bíznak az előre eltervezett menetrendben.

Ezt bizonyíthatja az is, hogy egy új előzetest kapott a Tenet! Persze pontosan dátum ebben sincs, inkább a Hamarosan a mozikban kifejezést használják!

Egy azonban biztos, Christopher Nolan ismét komoly alkotást tesz le az asztalra, amelyet győzzünk majd nyomon követni. Már eddig is rengeteg érdekes hír látott napvilágot a film kapcsán. Például az, hogy Robert Pattinson nem mindig értette, hogy mégis mi történik a filmben. Valamint korábban az is kiderült, hogy Michael Caine is csak annyit kapott meg a forgatókönyvből, ahol az ő karaktere szerepelt, így az egész neki sem feltétlen állt össze.

A helyzet pedig az, hogy a sztori pontos tisztázásában az ez új előzetes sem segít. A Tenet egy kémfilm lesz, ebben szinte biztosak lehetünk, amelyben John Davis Washington karaktere a harmadik világháború kitörését igyekszik megakadályozni. Ahogy azt Nolantől megszokhattuk az idővel pedig ez alkalommal is sokat játszik majd a rendező, ezért is lehet nehéz lekövetni az eseményeket.

Abban viszont biztosak lehetünk, hogy Nolan egy izgalmas és talán az Eredethez hasonló, zseniális alkotással örvendezteti meg a közönséget. Az biztos, hogy a stúdió nem sajnálta az anyagiakat sem, hiszen a 205 millió dolláros költségvetés azt is jelenti, hogy a Tenet minden idők legdrágább, eredeti forgatókönyv alapján készült alkotása.

Nyáron pedig remélhetőleg kiderül, hogy megérte-e a pénzét!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here