Szeptemberben jön a Rambo 5. része az Utolsó vér!

0
436
Szeptemberben jön a Rambo 5 - Utolsó vér!
Szeptemberben jön a Rambo 5 - Utolsó vér!

Habár a Rambo ötödik részének forgatásai már tavaly decemberben befejeződtek, a Lionsgate jó ideig nem kötötte az orrunkra, hogy mikor mutatják be a filmet. Most viszont lehullt a lepel! Szeptemberben jön a zúzda!

A stáb még december elején kapcsolta ki a kamerákat a Rambo V forgatásain, majd neki is látott a csapat arra illetékes része az utómunkálatokatnak. A stúdió azonban csak nem régiben jelentette be, hogy a Last Blood azaz az Utolsó vér alcímet viselő folytatás szeptember 20-án mutatkozhat be a mozikban.

A Lionsgate elárulta azt is, hogy időben természetesen a legutóbbi Rambo film után járunk és ez alkalommal egy mexikói drogkartell lesz az, amely a sosem finomkodó hős útjába kerül. John Rambo Arizonában igyekszik tölteni idős éveit, a nyugalom, mint olyan viszont csak átmeneti az életében. A kartell ugyanis elrabolja az egyik jóbarátjának lányát, Rambo pedig nem teketóriázik, a rosszfiúk nyomába ered.

A Last Blood elnevezés sem véletlen, hiszen annak idején, 37 évvel ezelőtt (!) az első Rambo-film a First Blood nevet viselte. A készítők pedig ezzel is érzékeltetni szeretnék, hogy tulajdonképpen bezárul a kör, Rambo pedig utolsó akciózását viszi véghez.

A rendezést Adrian Grunberg vezényelte, aki 2012-ben a Börtönregény című filmmel mutatkozott be, segédrendezőként viszont számos remek alkotáson dolgozott. Például a Narcos szérián, az Apocalypto-n vagy A tűzben edzett férfin is.

A címszerepben természetesen ismét Sylvester Stallone látható. Mellette pedig feltűnik még a filmben Paz Vega (A szex és Lucia, Spirit – A sikító város), Óscar Jaenada (Vesztesek bosszúja, A zátony), Louis Mandylor (Bazi nagy görög lagzi) és Yvette Monreal is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here