Baromi vérfagyasztó lett a Swamp Thing sorozat első trailere!

0
514
Baromi vérfagyasztó lett a Swamp Thing sorozat előzetese!
Baromi vérfagyasztó lett a Swamp Thing sorozat előzetese!

Hamarosan érkezik a DC legújabb sorozata a Swamp Thing azaz a Mocsárlény története, ami az utolsó trailer alapján elég komoly szórakozást ígér.

A DC Universe is nem régiben saját streaming szolgáltatást indított útjára, amelynek a Swamp Thing már a harmadik saját gyártású sorozata lesz. A Titans és a Doom Patrol volt a két korábbi széria, amelyek komoly sikert értek el a rajongók körében. A vérfagyasztónak tűnő Swamp Thing előzetest elnézve pedig okunk van feltételezni, hogy az újabb sorozat esetében sem lesz okunk a panaszra.

Erre talán az is garancia lehet, hogy az elmúlt évek legnagyobb horrormágusa, James Wan is producerként bábáskodott a Swamp Thing háza táján.

A képregényből ismert sztori már kapott filmes feldolgozást, a DC-féle mostani széria azonban komolyabbnak tűnik, illetve nyilván a készítőknek is sokkal több idejük lesz arra, hogy bemutassák a karaktert és a sztorit, a formátumból fakadóan.

A legutolsó kedvcsináló tényleg ügyesen ágyaz meg a szériának, a horror kedvelőinek komoly szórakozást ígér. Hozzá kell tenni, hogy talán a címszereplőből egy kicsit keveset kapunk, de Abby Crane (Crystal Reed) azért szerepet kap és kiderül, hogy miért is tér vissza szülővárosába. Na és persze Alec Holland (Andy Bean) sem marad ki, sőt a balesetből is van néhány képkocka, amelynek következtében hősünk Mocsárlénnyé változott.

Alapvetően bizakodóak lehetünk a Swamp Thing sorozattal kapcsolatban. Az esetleges siker esetében pedig reméljük folytatást is kap a széria, sőt a DC-nek alapvetően megjön a kedve a hasonló sorozatokhoz. Abban biztosak lehetünk, hogy alapanyag bőven van.

Az pedig szintén nem megkerülhető tény, hogy a rajongók a már említett két szériát imádják, a várakozások pedig a Swamp Thing esetében is egészen magasak.

Swamp Thing sorozat előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here