A Disney továbbra is rá van kattanva az egykori rajzfilmek élőszereplős feldolgozására. Most a Susi és Tekergő a soros, a film most megkapta az első előzetesét!

Ha egy üzlet beindul. Ez pedig megtörtént – a Disney-nél ráadásul több filmes üzlet és projekt is vidáman termeli a pénzt. Ez a helyzet az élőszereplős film feldolgozásokkal is, amelyek elég nagy kedvencnek számítanak. Az oroszlánkirály és az Aladdin szépen termelt az idei felhozatalból, míg a Dumbó óvatosabb duhaj volt, de azért nagy szégyent nem vallott.

Megállás viszont nincs, a következő alkotás, amit feldolgoz a stúdió a Susi és Tekergő. Az eltérés mondjuk a korábbiakhoz képest annyi, hogy ezt a filmet kisebb költségvetésből hozták össze és nem is küldik a mozikba. Helyette a Disney+, a stúdió saját streaming szolgáltatója lesz az a hely, ahol megmutathatják a közönségnek, ráadásul még idén ősszel.

A rajzfilm 1995-ben jelent meg és egy remekül sikerült kutyakaland volt. Az élőszereplős változat pedig tényleg nevezhető élőszereplősnek, hiszen a készítők nem csak és kizárólag CGI-al dolgoztak. Ezt a megoldást csak részben használták, az esetek többségében, és ahol lehetett valóban élő állatokkal dolgoztak.

Ennek okán az mondjuk rögtön kérdés lehet, hogy ezen megoldások váltogatása mennyire lesz majd szembeötlő. Az oroszlánkirály esetében font a fotórealisztikus ábrázolást érte a legtöbb kritika. Igaz a Susi és Tekergő előzetest elnézve ez alkalommal jól dolgoztak a készítők. Ráadásul a kutyusokat is sikerült egészen tökéletesen kiválasztani, hiszen bőven hajaznak a rajzolt állatokra.

A filmet Charlie Bean rendezte, aki korábban a Lega Ninjago: Filmet és a Robotboy epizódjait rendezte. A főszerepben pedig – természetesen a kutyák mellett – Tessa Thompson (Thor: Ragnarök) és Justin Theroux (A hátrahagyottak) lesz látható.

A Disney+ indulásának napján, november 12-én pedig már rögvest ott is lesz a kínálatban az élőszereplős Susi és Tekergő.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here