Szinkronos előzetesen a Star Wars: Skywalker kora!

0
496
Szinkronos előzetesen a Star Wars: Skywalker kora!
Szinkronos előzetesen a Star Wars: Skywalker kora!

Az idei karácsony sem telik el Star Wars film nélkül, az új trilógia zárófejezetét kapjuk ajándékba. A Skywalker kora első szinkronos előzetese már meg is érkezett.

Az biztos, hogy J. J. Abrams rendezőnek és csapatának nem volt könnyű feladata. Persze azért annyira lehet nem kell őket sajnálni, hiszen busásan megfizetik nekik az új Star Wars film elkészítését, mégis az új trilógia és az elmúlt időszak Star Wars filmjei talán nem 100%-ben a várakozásokat hozták.

Az ébredő Erő szintén Abrams rendezésében készülhetett el, persze erősen épített a nosztalgiafaktorra, amit fel is hánytorgatott a rajongók egy része. Alapvetően viszont jól sikerült alkotást láthattunk. Rian Johnson rendezésében viszont már ennél rosszabb fogadtatásban részesült Az utolsó Jedik. A direktor az eredeti tervekkel ellentétben nem is kapta meg a záró rész elkészítését, a feladatra ismét Abrams-t kérték fel.

A feladat pedig tényleg nem lehetett könnyű, hiszen a várakozás meglehetősen nagy, de egyfajta óvatos utálat is van másrészről néhányakban az újonnan elkészült művekkel kapcsolatban.

Így vagy úgy, de december 19-én megérkezik a Star Wars: Skywalker kora, ami most egy új előzetest is kapott. Ismét Mark Hamillt, esetünkben Stohl Andrást hallhatjuk narrálni és jól ismert hőseink is felbukkannak.

A legnagyobb kérdés a trailer vége lehet. Palpatine nevetése csendül ugyanis fel, akit már rég halottnak hittünk. Kérdés lehet az is, hogy Leia milyen lezárást kap, hiszen kifejezetten fontos dologról van szó, amit nagyon jól kell megcsinálni, ráadásul a Carrie Fisherrel korábban rögzítetett anyagokból. Na és akkor ott van Rey, Finn, Poe és Kylo, akikkel kapcsolatban szintén rengeteg a kérdés, ezeket pedig nincs halogatás, most már meg kell válaszolni a rajongóknak.

Az előzetes egészen jónak tűnik, de tényleg meglehetősen titokzatos. Így aztán valódi válaszokat csak decemberben fogunk kapni.

Star Wars: Skywalker kora magyar szinkronos előzetes:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here