Sonic, a sündisznó úgy fog kinézni, ahogy a rajongók szeretnék!

0
396
Sonic, a sündisznó úgy fog kinézni, ahogy a rajongók szeretnék!
Sonic, a sündisznó úgy fog kinézni, ahogy a rajongók szeretnék!

A nem régiben befutott első Sonic, a sündisznó előzetes nem igazán örömöt, mintsem elégedetlenséget váltott ki a rajongókból. A stúdió ezért csúsztat a premieren és újradizájnolja a főhőst!

Videojátékot filmre vinni nem egyszerű feladat. Rengeteg filmes bicskája tört már bele a kísérletbe, most pedig jó esély van arra, hogy talán a Sonic, a sündisznó feldolgozás lesz a következő delikvens.

Az első előzetes legalábbis nem sikerült igazán ütősre. Talán alapvetően sem volt az a kifejezetten ütős trailer, nem beszélve arról, hogy a címszereplő Sonic vajmi kevéssé hasonlított a videojátékos változatra. A rajongók alaposan ki is fakadtak ezért. Ez utóbbi viszont a stúdió és a rendező részéről meghallgatásra talált.

Jeff Fowler, a film direktora ugyanis a Twitteren jelezte, hogy a stábbal még dolgozik egy kicsit az utómunkálatokon. A grafikusok ugyanis újra munkába álltak és újradizájnolják a karaktert. Pontosabb infók, esetleg képek még nem érkeztek erről a munkáról, de már alapvetően pozitívum, hogy a rendező és a stúdió meghallgatta a rajongókat, odafigyelt rájuk.

Ráadásul jó eséllyel nem egy rohamtempóban összedobott fércmunkát szeretnének kiadni, hiszen a Paramount Pictures úgy döntött, hogy az eredeti, 2019 novemberére kitűzött premieren is csúsztat – végül csak 2020 februárjában érkezik a film.

A rajongók közül volt olyan, aki el is készítette az általa elképzelt változatot, ami tényleg egy kicsit jobban hasonlított az eredeti Sonicra. Hátha a stúdió háza táján is felfigyeltek erre a változatra, ami egyébként a többi rajongó tetszését is elnyerte.

Talán hamarosan jön egy újabb előzetes, amelyben a már újjávarázsolt Sonic bukkanhat fel és jól sül el a végeredmény. Nem volna rossz, hiszen tényleg kevés a jól sikerült videojáték adaptáció.

A tengerentúlon 2020. február 14-én lesz a film premierje.

Sonic, a sündisznó magyar szinkronos előzetes #1:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here